RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dokładnie tak wygląda buzia mojej Martyny, gdy ja zjem coś co ją uczula.Myślicie że to alergia?wczoraj dostał troszkę jajka ma to wszędzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak wygląda buzia mojej Martyny, gdy ja zjem coś co ją uczula.Myślicie że to alergia?wczoraj dostał troszkę jajka ma to wszędzie.
Spokojnie odczekać czy udać się do lekarza?jak myślisz?Dokładnie tak wygląda buzia mojej Martyny, gdy ja zjem coś co ją uczula.
Poczekaj z lekarzem. Jajka jak dajesz pierwszy raz to najpierw żółtko bo białko bardziej uczula.Spokojnie odczekać czy udać się do lekarza?jak myślisz?
Na ten moment myślę żeby poprostu poczekać jajek narazie mu nie dawać spróbować za miesiac
Ja tylko już wpisuje co uczula i czekam. Po jakimś dłuższym czasie znów to jem przez trzy dni i obserwuje.Spokojnie odczekać czy udać się do lekarza?jak myślisz?
Na ten moment myślę żeby poprostu poczekać jajek narazie mu nie dawać spróbować za miesiac
NieDziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?
Ja nie szczepiłam A jak chciałam z pediatrą pogadać na ten temat to powiedziała żeby najpierw zrobić obowiązkowe szczepieniaDziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?
Tak, ale ma opóźnienie ze względu na chorowanie w trzeciej dawce jeżeli chodzi o meningokoki B i drugiej dawki przy meningokokach C.Dziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?
Ja szczepię tylko obowiązkowe.Dziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?
Meningokoki C - tak.Dziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?