reklama
Wiem że śluz to oznaka biegunki...espumisan używam i nie ma śluzu. Obserwuj i może do położnej zadzwoń?Dziewczyny czy espumisan może powodować dużo śluzu w kupie? 6 dni temu odstawiłam nabiał i włączyłam espumisan i od tego czasu śluzu coraz więcej, a nawet mam wrażenie że w pieluszce sam śluz.
misis188
Fanka BB :)
No niby sluz sie z biegunka wiaze ale Hubek zrobil 1 kupe w tym dniu i jak mowilam o tym pani dr to nie mowila ze to coś złegoWiem że śluz to oznaka biegunki...espumisan używam i nie ma śluzu. Obserwuj i może do położnej zadzwoń?
My się ważymy co 2-3dni. Różnica między naszą wagą a wagą położnej wyniosła 20g. A dziś przekroczyliśmy już 4kgMisis a ważony był na tej samej wadze? Bo jak na różnych to może być niemiarodajne. No i teraz mógł być po siku i kupce a to też swoje waży.
Ps. Jak Ci przyjdzie ta waga to nie waż codziennie bo zwariujesz ze stresu. Nawet dorosły ma wahania w ciągu dnia.
nieagatka
Misis spokojnie. Brata corka urodzila sie 3200g, a w wieku 8 miesiecy wazyla 7kg i bylo ok. Twoj Hubek to przy niej gigant. Nie waz go codziennie. Raz na tydzien bedzie wystarczajaco. Dziecko w ciagu 6 miesiecy powinno podwoic swoja wage wiec jestescie na dobrej drodze.Hubcio urodzil się z wagą 3900. Pierwsze szczepienie miał jak miał 7 tygodni i wazyl 5 kg a teraz, 6 tygodni później 5700. Powiedziala zeby dokarmiac i zleciła badania tj. Morfologie z rozmazem (cokolwiek to znaczy) i posiew moczu. Ale przy szczepienach to jest taj ze pielęgniarka mierzy, wazy, lekarka tylko bada i nie patrzy na wage wiec gdybym nie zapytala to by nie wiedziala ze za malo przybiera bo na to nie patrzy. Moim zdaniem juz na pierwszym szczepieniu wazyl za mało..kupiłam wage i zobacze jak bedzie przybierać. Mialam pania od masazu która przychodzila mi do domu i ona ma trojke dzieci, wszystkie malutkie, zle przybierajace. Lekarze kazali dokarmiac mm, nic to nie poprawilo. Wyniki prawidlowe, z dziećmi wszystko ok. Taki byl po prostu ich urok. Zobaczymy jak bedzie z Hubcirm. To jest caly mój mąż, tam same chudzielce w rodzinie, wszystkie dzieci byly szczuplutkie. No zobaczymy. Jak cos to skonsultuje go z inna pania dr prywatnie
Bo każą obserwować. Jak się powtarza to na konsultacje. Mi tak powiedziała położna.No niby sluz sie z biegunka wiaze ale Hubek zrobil 1 kupe w tym dniu i jak mowilam o tym pani dr to nie mowila ze to coś złego
No to wg teorii podwojenia wagi na 6 miesięcy to mój powinien 9 kg ważyc boszsze... kto go będzie nosił...Misis spokojnie. Brata corka urodzila sie 3200g, a w wieku 8 miesiecy wazyla 7kg i bylo ok. Twoj Hubek to przy niej gigant. Nie waz go codziennie. Raz na tydzien bedzie wystarczajaco. Dziecko w ciagu 6 miesiecy powinno podwoic swoja wage wiec jestescie na dobrej drodze.
misis188
E przeciez jak bedzie mial pol roku to bedzie goniłNo to wg teorii podwojenia wagi na 6 miesięcy to mój powinien 9 kg ważyc boszsze... kto go będzie nosił...
Gonil? Może chodzil miało być?E przeciez jak bedzie mial pol roku to bedzie gonił
reklama
RedHotChiliPepper28
Bo każą obserwować. Jak się powtarza to na konsultacje. Mi tak powiedziała położna.
Nasza dziś miała śluz pierwszy raz w kupie i akurat byliśmy u pediatry, Nam powiedziała że jeśli to jednorazowo to spoko, jeśli się powtarza należy wprowadzić probiotyk.