Ale ze mnie maślok. Z przyzwyczajenia wyprałam rzeczy Jasia w naszym proszku. Skapnęłam się jak mi zaczęło intensywnie pachnieć przy prasowaniu. Myślicie żeby wyprać to jeszcze raz w płynie dla bejbika? Są to głównie pieluszki bawełniane i tetrow.
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A przypomnij mi ile Twoja Mała ma??Ja daje po kąpieli mm raz od początku a teraz od półtora miesiąca już zupki i deserki a mimo tego moje mleko je pięć razy ale po około 120 ml. Ona traktuje w dzień butelkę jak cycusia
nieagatka
Ja bym nie prala. Zdarzylo mi sie tez zapomniec i tak zrobic. Maluszek ma kontakt z Twoim ubraniem pranym w zwyklym proszku i tylko w skrajnych przypadkach ma to jakies negatywne skutki.Ale ze mnie maślok. Z przyzwyczajenia wyprałam rzeczy Jasia w naszym proszku. Skapnęłam się jak mi zaczęło intensywnie pachnieć przy prasowaniu. Myślicie żeby wyprać to jeszcze raz w płynie dla bejbika? Są to głównie pieluszki bawełniane i tetrow.
walczaca o szczescie
Super. Gratuluję. Piękne chwile przed Wami [emoji7]Dnia 11.08.18 urodziłam piękna córeczkę o wadze 4 kg, pozwolono mi spróbować urodzić sn, udalo się, obyło się bez komplikacji, jestem mega szczesliwa
adunnnia90
Ja tez długo nosiłam te siateczkowe bo zwykle mnie razilyJa nawet w domu pod sukienki zakładam te majtki siateczkowe wielorazowego użytku:-)
ludek
200 to i tak niezle. Ja tyle mam po nocy. Masz dwójkę do wykarmienia także nie jest łatwo [emoji6]U nas chyba też będzie trzeba pomyśleć o mm bo dziewczyny zjadają już nawet po 110 a 200 to chyba max co dam radę wyciągnąć z cycków
Moja siostra wogole nie miała proszku i płynu dla dzieci. wszystko prala w zwykłym proszku. Fakt że sypala go mniej ale chemia to chemia. więc chyba nic się nie stanie.Ale ze mnie maślok. Z przyzwyczajenia wyprałam rzeczy Jasia w naszym proszku. Skapnęłam się jak mi zaczęło intensywnie pachnieć przy prasowaniu. Myślicie żeby wyprać to jeszcze raz w płynie dla bejbika? Są to głównie pieluszki bawełniane i tetrow.
Ja bym nie prala. Zdarzylo mi sie tez zapomniec i tak zrobic. Maluszek ma kontakt z Twoim ubraniem pranym w zwyklym proszku i tylko w skrajnych przypadkach ma to jakies negatywne skutki.
Moja siostra wogole nie miała proszku i płynu dla dzieci. wszystko prala w zwykłym proszku. Fakt że sypala go mniej ale chemia to chemia. więc chyba nic się nie stanie.
Dzięki dziewczyny
Ręczniczki piorę jeszcze raz, bo i tak puszczałam akurat kocyk i rożki, a te pieluszki zostawię. One i tak nie idą na pupę.
Ewunka
Ja od urodzenie piore Marceliny rzeczy w kapsułce Ariel .Ale ze mnie maślok. Z przyzwyczajenia wyprałam rzeczy Jasia w naszym proszku. Skapnęłam się jak mi zaczęło intensywnie pachnieć przy prasowaniu. Myślicie żeby wyprać to jeszcze raz w płynie dla bejbika? Są to głównie pieluszki bawełniane i tetrow.
reklama
walczaca o szczescie
A w nocy nie wstajesz ściągać?? I nie zanika pokarm? Mnie straszą że w nocy jak przestanę to zniknie200 to i tak niezle. Ja tyle mam po nocy. Masz dwójkę do wykarmienia także nie jest łatwo [emoji6]