walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny. Jesteście nieocenione:-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myję normalnie pod kranem i zwykłym płynem do naczyń. Mam specjalną szczoteczkę tylko do butelek.A pozostałe myjesz zwykłą ciepłą wodą czy przegotowaną??;-) i oczywiście bez płynu czy w tym do butelek??
@Ewunka a w jakim plynie?? Zwykły??;-)
Kochana baaaaaardzo Ci dziękuję za życzenia ! I ..jesteś pierwszą osobą która mi je złożyła!! ❤ spaliśmy dziś u moich rodziców ale z rana to każdy latał czy wszystko wzięłam bla bla.... z mężem jafe w samochodzie i też cisza...@zylwia - wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin. Obyś dostała dziś najpiękniejszy prezent jaki można sobie wymarzyć. Niech poród okaże się lekki i szybki
Piękniejszego prezentu nie mogłaś sobie wymazyc. Mi Marceline przyniósł MikołajKochane jesteście DZIEWCZYNY ! ❤ Czekamy w izbie przyjęć
Dziękuję za życzenia:*