reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Takie właśnie.
IMG_20180606_093340.jpg

Załączniki

• IMG_20180606_093340.jpg
    IMG_20180606_093340.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 458
Heh. To mi przy tym mniejszym kubku wyszło 74/94/92, a przy większym 75/124/133 :)
A tak na chłopski rozum, to jak szklankę coli przelejesz do kufla i rozcieńczysz wodą to będzie bardziej dietetyczna? Raczej nie, wchłoniesz tyle samo cukru.
Ale wydaje mi sie ze jak rozcienczysz w większej ilości to czas wchłaniania tego płynu bedzie dłuższy wiec po godzinie wchłonie sie płyn i mniejsza ilość cukru. Sądzę że dłużej sie wchłania jak wypijesz 1 litr niz 0.5 litra. np po godz wchłonie sie 0.2 płynu i proporcjonalnie do tego ilość rozpuszczonej w niej glukozy. gdyby to nie miało znaczenia to nie byłoby w zleceniach 250 ml.tu ważny jest czas wchłaniania.

@goffa13 moja mała jeździ ze mną z przodu. Wyłączyłam poduszczke powietrzna i jedzie po stronie pasażera bo często płacze i muszę ją mieć obok siebie

reklama
Do góry