reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już tez po - synuś 2400 g - dziś 35t5d :) cc 19.06 - Jasani proszę zmień mi datę [emoji1] już się nie mogę doczekac. Szyjka mocno skrócona, ale twarda, zamknięta. Lekarz mówi, ze teraz to już się tym nie martwimy. Mam tylko nadzieje, ze dotrzymamy do terminu [emoji5]
Jaki synus juz duzy :) Gratulacje :)

Ja juz po wizycie :) Dzisiaj byla tylko rozmowa z nowym lekarzem prowadzącym i ustalenie terminu porodu. No wiec Sara przyjdzie na swiat 6.lipca :) @jasani mozesz mi zmienic termin porodu i od razu wpisac kolejna wizyte juz z USG na 18.06 :) dziekuje
Jestem podekscytowana, ze wiem kiedy dokladnie zobacze Małą :) W tym tygodniu w koncu musze sie wziac za pranie, bo tak juz sie zbieram od 3 tygodni i jakos mi nie wychodzi. Te upaly juz mnie mecza i nogi puchna, wiec to ostatni dzwonek na przygotowania, bo pozniej to bedzie juz tylko gorzej.

Cudowne uczucie wiedzieć kiedy zobaczy się swoje Maleństwo [emoji7] mam nadzieje, że dotrzymam [emoji2]

Kochane, czy Wy prałyście wózki i nosidełka? Ja piorę prześcieradełko i kocyki i wszystko co będzie dotykało Synka, ale wnętrzu wózka czy nosidełka nie pomyślałam .... co sądzicie?

Jasne, Cerazet. Jednoskladnikowe. Biore je od 6tyg po porodzie, okresu nie mam wogole. Bylam na kontroli - minal rok - cysty sie zmniejszyly, sa malenskie, endomenda jest pod kontrola.
A to są antykoncepcyjne ? Miesiaczkujesz przy tym? I czy można karmić piersią?

reklama
Do góry