reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie :-) :) Dorosle rzeczy też sie kurcza tylko az tak tego nie widać:laugh2: ale jak wlozysz rozmiar 45 to jak 1cm sie skurczy to mowisz alez to dziecko szybko rośnie:p
Najgorsze że mój mąż twierdzi że.jemu w pralce większość ubrań się kurczy to suszarka w naszym domu będzie chyba tylko dla kobiet [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
A ja wczoraj poległam na zakupach :-D
IMG_20180512_082716.jpg
IMG_20180512_082324.jpg
IMG_20180512_082852.jpg

Załączniki

• IMG_20180512_082716.jpg
    IMG_20180512_082716.jpg
    167,8 KB · Wyświetleń: 453
  • IMG_20180512_082324.jpg
    IMG_20180512_082324.jpg
    102,1 KB · Wyświetleń: 469
  • IMG_20180512_082852.jpg
    IMG_20180512_082852.jpg
    86,8 KB · Wyświetleń: 455
Kochane nocka nieprzespana:/ podbrzusze jak na @ nawet nospa ani magnez nie pomogły , 1 dzień miałam spokoju z brudzeniem a dzisiaj znowu:(
Oby do wieczora do wizyty.... Cudzie trwaj z Nami całe życie.....

Kochane nocka nieprzespana:/ podbrzusze jak na @ nawet nospa ani magnez nie pomogły , 1 dzień miałam spokoju z brudzeniem a dzisiaj znowu:(
Oby do wieczora do wizyty.... Cudzie trwaj z Nami całe życie.....
W którym teraz tygodniu jesteś? Moim zdaniem za bardzo się spinasz. Widać, że strasznie przeżywasz te plamienia i bóle i jest to normalne. Ale daj sobie trochę wytchnienia. Nie jesteś w stanie teraz nic zrobić. Jedynie brać leki i po prostu odpoczywać.

reklama
Do góry