reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
20180509_122342.jpg
a to moj arbuz

Załączniki

• 20180509_122342.jpg
    20180509_122342.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 404
Dziewczyny badania wyszły ok:)
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g :)
Zobacz załącznik 854413

Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.
U mnie sprawdzil się bardziej ten z cyklu. Urodziłam 6.04 a według cyklu 10.04 miał być [emoji6]

Cieszę się że synek rośnie w siłę [emoji4]

Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)
Moja corcia ma 57 cm i spokojnie nosimy 56 cm. Niektóre nawet są luźne także będzie dobrze [emoji6]

reklama
Do góry