misis188
Fanka BB :)
Widzisz, czyli my sie rozumiemy okropne te co slonce majaU mnie również brak słońca. Szaro, buro i ponuro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz, czyli my sie rozumiemy okropne te co slonce majaU mnie również brak słońca. Szaro, buro i ponuro.
Ej ej spokojnie [emoji14] ja mam karchera i moje mycie okien kuchennych które są małe trwa 7 minut u takie trochę na odwal było :-) wszystko myjką nawet nie tarlam okna przez sekundę ;-)No Ty chyba oszalalas!!! Ani mi sie waz myc okna w ciazy!!! Te wykrzykniki to krzyk
Ale zazdroszczę. Cudownie!U nas wczoraj było pięknie i zaczęliśmy pierwsze spotkanie z Bałtyckim a dziś brzydko i szaro [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedys slyszalam.o moczeniu w wodziw z sola ale nie mam pojecia czy pomagaU mnie to samo, szaro buro i ponuro. Kochane poradźcie jakieś sposoby na opuchnięte stopy? Wczoraj tak mi spuchły nogi że aż waleczek przy kostce miałam w nocy z kostki zeszło, ale paluszki jak parówki zostały i podbicie spuchnięte. Dodam, że ciśnienie w normie i nic więcej mi nie jest.
Tez go mam i zajmuje mi.to mniej niz 7 minut kochana ale mimo wszystko podnosisz rece wiec Ci zabraniam i bez gadania bo jak nie to pas na zyc!!!Ej ej spokojnie [emoji14] ja mam karchera i moje mycie okien kuchennych które są małe trwa 7 minut u takie trochę na odwal było :-) wszystko myjką nawet nie tarlam okna przez sekundę ;-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale chyba w ciąży nie można moczyć stóp W misce z wodą?Kiedys slyszalam.o moczeniu w wodziw z sola ale nie mam pojecia czy pomaga
No i tak dziś zrobię czas najwyższy żeby coś tam dała o sobie znaćZjedz coś słodkiego, popij zimnym mlekiem i jak jesteś szczuplutka to na boczek i czekaj ja leżałam na plecach i czułam także wiesz już jaka „szczuplutka” ja jestem
My wczoraj bylismy na zakupach i tak.mnie Hubcio laskotal ale tylko rano. Dziś poki co cisza. A dlaczego nie wolno nog moczyć w wodzie w ciąży?? Nie strasz nawet bo uwielbiam latem siedzieć na balkonie z nogami w misceNo i tak dziś zrobię czas najwyższy żeby coś tam dała o sobie znać
Ja też biorę te co w ciąży FenibionDziewczyny ktore witaminy bralyscie od porodu?
Nie pamietam kto o tym pisał ale to było na wątku kto po ivf , że jest zakaz moczenia nóg w wodzie ( ktoś właśnie był chyba przeziębiony i w ciąży)My wczoraj bylismy na zakupach i tak.mnie Hubcio laskotal ale tylko rano. Dziś poki co cisza. A dlaczego nie wolno nog moczyć w wodzie w ciąży?? Nie strasz nawet bo uwielbiam latem siedzieć na balkonie z nogami w misce