Juz doszłam chodzę normalnie już siadam tylko lekki ból, i nie mogę spać jeszcze na bokach bo boli i piecze ale jest ogólnie ok.Dziecko nam grzeczne nie płacze, gorzej z karmieniem nie mam prawie pokarmu mały nie chce i nie umie złapać ja mam problem też z ztym ściągam laktatirem ale nic nie leci oroboje pobudzic, ale nie leci więc karnie małego mlekiem hip szpitalnym na razie co 3 g po 15ml wieczorem mam dać 20mlSuper. Duży silny chłopak . Gratuluję kochana i szybkiego powrotu do siebie po cc
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Kiedy wychodzicie?Juz doszłam chodzę normalnie już siadam tylko lekki ból, i nie mogę spać jeszcze na bokach bo boli i piecze ale jest ogólnie ok.Dziecko nam grzeczne nie płacze, gorzej z karmieniem nie mam prawie pokarmu mały nie chce i nie umie złapać ja mam problem też z ztym ściągam laktatirem ale nic nie leci oroboje pobudzic, ale nie leci więc karnie małego mlekiem hip szpitalnym na razie co 3 g po 15ml wieczorem mam dać 20ml
Niewiem może w poniedziałek już nas wypuszczaKiedy wychodzicie?
ludek
Super, gratuluję! [emoji7] [emoji322] [emoji257]Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Oczekiwanie2017
nieagatka
Juz doszłam chodzę normalnie już siadam tylko lekki ból, i nie mogę spać jeszcze na bokach bo boli i piecze ale jest ogólnie ok.Dziecko nam grzeczne nie płacze, gorzej z karmieniem nie mam prawie pokarmu mały nie chce i nie umie złapać ja mam problem też z ztym ściągam laktatirem ale nic nie leci oroboje pobudzic, ale nie leci więc karnie małego mlekiem hip szpitalnym na razie co 3 g po 15ml wieczorem mam dać 20ml
Nie chce Cie pouczac, ale jesli bedziesz karmic mm to laktcja nie ruszy. Nawet jesli maly ma wisiec caly dzien na Tobie to moze warto sprobowac?
U mnie kp skonczylo sie po 3 miesiacach, a po miesiacu musialam podac mm. Tez mialam cc, ale od ppczatku kazali pozwala dziecku byc caly dzien przy piersi jesli chce. Dzieki temu troche jednak tego mojego mleka zjadla...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A myślisz że da radę jeszcze uratować małżeństwo stara sie ? Aby naprawić aby była szczęśliwa rodzinka?Tatuś się cieszy w koncu jego córcia
Będzie że mną przez dwa tygodnie jak wrócę do domku
Trochę ciężko po cesarce z karmieniem piersią ale odciagam do butli i daje małej
To mój cud wyczekany i nawet te noce nieprzespane są tego warte.
hope322
GratulacjeJest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
reklama
meg86
Nie wiem w sumie bo nie pytałam o to. Zresztą nikt o tym nie wie dlatego może trochę łatwiej jestMeg a powiedz mi jak jego nastawienie na durnowate komentarze typu do kogo dziecko jest podobne itd?
Bo moj twierdzi ze bedzie sie tylko z tego smial i z glupoty ludzi ale boje sie ze w glebi serca czasem mu sie przykro zrobi[emoji17]