walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O super czyli już niedługo jest szansa że sie dowiemy :-) dzieki dziewczyny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli posiadasz już różowe ubranka?? :-)Ja poznałam na prenatalnych w 11 tygodniu i 3 dzień. tzn na 80% i lekarz kazał się wstrzymać z kupowaniem ubranek,ale ja jak to ja szczęsliwa ze swojego cudu odrazu zaczęłam kupować różowe śpioszki potem niby moja lekarka potwierdziła że dziewczynka,a jak zmieniłam lekarza to powiedział że może chłopak okaże się za 2 tygodnie na 100% mam nadzieje że na prenatalnych nie zrobili mnie w konia
U nas na prenatalnych lekarz zajmujący się tylko takimi badaniam ocenił to na podstawie wyrostka płciowego dlatego kupiłam ubranka...unisex dopiero gdy mój gin prowadzący 4tyg później powiedział, że dziewczynka to zaszalałam z różem. Ale jeszcze dopytywałam czy napewno bo musze coś różowego kupić a jakie masz przeczucia?Czyli posiadasz już różowe ubranka?? :-)
Mam nadzieję,już bym chciała przestać się kłuć
A kiedy można poznać płeć Maluszków??;-)
Właśnie mega to dziwne,ale nie mam. Oczywiście marzę o parce (to ciąża bliźniacza) ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać za 2 tygodnie mam badanie I trymestru i mam nadzieję że będę mogła kupić pierwsze ubrankoU nas na prenatalnych lekarz zajmujący się tylko takimi badaniam ocenił to na podstawie wyrostka płciowego dlatego kupiłam ubranka...unisex dopiero gdy mój gin prowadzący 4tyg później powiedział, że dziewczynka to zaszalałam z różem. Ale jeszcze dopytywałam czy napewno bo musze coś różowego kupić a jakie masz przeczucia?
Ja pierwsze ubranka zaczęłam kupować po usg połówkowym w 20 tygodniu. Na prenatalnych powiedzieli mi, że dziewczynka do potwierdzenia i na połówkowym lekarz potwierdził, że na 100 % dziewczynka wtedy zaczęłam szaleć z ubrankami dla dziewczynki ale sporo mam też takich uniwersalnych ubranekWłaśnie mega to dziwne,ale nie mam. Oczywiście marzę o parce (to ciąża bliźniacza) ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać za 2 tygodnie mam badanie I trymestru i mam nadzieję że będę mogła kupić pierwsze ubranko
U mnie na 1 prenatalnym lekarka powiedziała, że w tym czasie wszystkie dzieci wyglądają na chłopców. Ja niestety do dzisiaj nie wiem a mam już 19+1 Mam nadzieję, że na połówkowym się ładnie pokaże.Właśnie mega to dziwne,ale nie mam. Oczywiście marzę o parce (to ciąża bliźniacza) ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać za 2 tygodnie mam badanie I trymestru i mam nadzieję że będę mogła kupić pierwsze ubranko
Mam nadzieję,już bym chciała przestać się kłuć
Ja na prenatalnych a później na wizycie lekarz potwierdziłMam nadzieję,już bym chciała przestać się kłuć [emoji14]