gooossia17
Fanka BB :)
Mam taki zamiarZjedz moze cos slodkiego przed wizyta to bedzie skakacMoze to cos da
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taki zamiarZjedz moze cos slodkiego przed wizyta to bedzie skakacMoze to cos da
![]()
Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Mam taki zamiarznajoma mi mowila, ze lekarz kazał jej żelków się najeść przed wizyta
może spróbuje
U mnie żelki nie zadziałały, a ogólnie nie dobrze mi było jak tylko jednego zjadłam. Kup sobie czekoladęMam taki zamiarznajoma mi mowila, ze lekarz kazał jej żelków się najeść przed wizyta
może spróbuje
Ja byłam się w wannie i też na zasadzie prysznica. Zdarzało mi się poleżeć od czasu do czasu w wannie w ciepłej wodzieDziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
tak to ja , jestem po, z malym wszystko super, wazy 668 g, tylko ze przypaletala mi sie cukrzyca ciazowa i i dostalam skierowanie do szpitala
![]()
poradzić sobie jakos musze , tylko nie wiem czmu od południa rycze i już sama nie wiem czemu, chyba wrocily zle wspomnienia ze szpitala
Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Czyzby Twoje urodziny?Masz super date porodu[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Ja sie kapalam w wanie o staralam sie zeby caly brzuch nie byl zanurzony no i nie we wrzatkuDziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Ja cała ciąże kapalam się w wannie [emoji4]Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/