gooossia17
Fanka BB :)
Mam taki zamiar znajoma mi mowila, ze lekarz kazał jej żelków się najeść przed wizyta może spróbujeZjedz moze cos slodkiego przed wizyta to bedzie skakac Moze to cos da
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taki zamiar znajoma mi mowila, ze lekarz kazał jej żelków się najeść przed wizyta może spróbujeZjedz moze cos slodkiego przed wizyta to bedzie skakac Moze to cos da
Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Mam taki zamiar znajoma mi mowila, ze lekarz kazał jej żelków się najeść przed wizyta może spróbuje
U mnie żelki nie zadziałały, a ogólnie nie dobrze mi było jak tylko jednego zjadłam. Kup sobie czekoladęMam taki zamiar znajoma mi mowila, ze lekarz kazał jej żelków się najeść przed wizyta może spróbuje
Ja byłam się w wannie i też na zasadzie prysznica. Zdarzało mi się poleżeć od czasu do czasu w wannie w ciepłej wodzieDziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
tak to ja , jestem po, z malym wszystko super, wazy 668 g, tylko ze przypaletala mi sie cukrzyca ciazowa i i dostalam skierowanie do szpitala
poradzić sobie jakos musze , tylko nie wiem czmu od południa rycze i już sama nie wiem czemu, chyba wrocily zle wspomnienia ze szpitala
Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Czyzby Twoje urodziny?Masz super date porodu[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Ja sie kapalam w wanie o staralam sie zeby caly brzuch nie byl zanurzony no i nie we wrzatkuDziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Ja cała ciąże kapalam się w wannie [emoji4]Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/