reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/

Ja na poczatku ciazy zemdlalam pod prysznicem i potem juz sie balam i kapalam sie w wannie. Glownie na zasadzie prysznica czyli polewania sie, a nie lezenia, ale zdazalo mi sie polozyc w wannie dla relaksu. Oczywiscie w niezbyt cieplej wodzie i nie za czesto, ale gin powiedziala, ze moge.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie do bardziej doświadczonych :-) jak to jest z kąpielą w ciąży? Wiem,że nie można się kąpać w gorącej wodzie, i w tej chwili zrezygnowalam całkiem z wanny i korzystam tylko z prysznica. Czy kąpiele w wannie w ogóle są niewskazane czy tylko w zbyt ciepłej wodzie? Mam spory problem z wymiotami i często pod prysznicem mega kręci mi się w głowie :/
Ja byłam się w wannie i też na zasadzie prysznica. Zdarzało mi się poleżeć od czasu do czasu w wannie w ciepłej wodzie :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

:) tak to ja , jestem po, z malym wszystko super, wazy 668 g, tylko ze przypaletala mi sie cukrzyca ciazowa i i dostalam skierowanie do szpitala :(

poradzić sobie jakos musze , tylko nie wiem czmu od południa rycze i już sama nie wiem czemu, chyba wrocily zle wspomnienia ze szpitala

Normalne,ze przezywasz [emoji6] ja na myśl o szpitalu tez raczej słabe doświadczenia mam a przed oczami tylko wenflon w dłoni [emoji58] ale dasz radę, robisz to dla maluszka, przebadają Cię i wrócisz do domku z pyszna dieta [emoji12] ciekawa jestem jak u mnie z ta cukrzyca bedzie [emoji848]

Ja Si bałam kapać i nie czułam potrzeby leżenia ale w właśnie w niedziele mnie naszło i zrobiłam sobie kąpiel z taka letnia woda [emoji7] było cudownie, odpoczęłam, zrelaksowalam sie, chodzę na basen wiec tez uznałam ,ze nie zaszkodzi. A Ty sobie narazie nalej mało wody i tak jak nieagatka pisze bardziej prysznic na siedząco [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja sie kapalam w wanie o staralam sie zeby caly brzuch nie byl zanurzony no i nie we wrzatku

reklama
Ja cała ciąże kapalam się w wannie [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry