Ropuszka666
Fanka BB :)
@Pixie_Diexie I jak po wizycie wszystko dobrze ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, że mi dziwnie było na drugi dzień po CC bez brzucha. Jak widziałam dziewczyny po sn i CC jakie jeszcze brzuszki miały to ja w szoku byłam, że m nic nie zostało. Wyglądałam jakbym w ciąży nie była...Już myślałam ze tylko Ja tak źle znoszę ta końcówkę ... z ciuchami to tragedia nic tez mi nie wchodzi na brzuch a na święta to powiedziałam ze w piżamie siądę do stołu bo mi najwygodniej [emoji12] Ja chce rodzic w 2018 ale nie wiem jak Ja wytrzymam do tego końca stycznia . Ale cały czas sobie myśle jak dziwnie będzie jak się obudzę bez tego brzucha [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobnie choć towarzyszą mi jeszcze okresowe krwawienia z nosa Przyzwyczailam się do tego bo to i tak mała dolegliwość.Dziewczyny czy Wy tez macie lub miałyście problemy z zatkanym nosem? Kataru jako takiego nie mam, a cały czas czuję jakbym miała tam w środku wszystko zawalone. I ciężko mi się oddycha. Nie wiem czy to nie znowu początek jakiegoś przeziębienia. Czytałam, że ponoć często się to zdarza w ciąży bo inne ukrwienie. Ale zastanawiam się czy tylko ja taka dziwna czy może kogoś jeszcze dopadły takie dolegliwości.
Witam .
Witam .
Weszłam sprawdzić czy ktoś się już urodził z oczekiwanych ?
Marcelinka jeszcze w szpitalu miała zoltaczke i niski poziom cukru .
Ale już wszystko w pożądku.
Walczę z cyckami........
Masaż cycków i zbieranie każdej kropli szczykawka przez pierwsze 4 dni .
Mała mnie zgryzła jakby zęby miała.....
Teraz już laktator Ale nadal to nie wystarcza by wykarmic moje dziecko ( jakby miało jeść co 12 h to by starczyło....)
Ale nie podaje się dostawiam co 2 h odciagam po kropelce i tak dzień i noc ha ha ha ha
Dostałam jakieś tabletki na rozkręcenie zobaczymy.
Mała już zaczęła przybierać na wadze całe 10 g .waży już 2010 g .
Pozdrawiam