reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ojej ale fajnie ,ze sie odezwałas [emoji847]
Nieraz o Tobie myślałam i byłam ciekawa jak sobie dajecie radę. I tez pamietam jak dopiero co zaszłaś [emoji15]a tu juz myśli o następnym małym skarbku [emoji6]
Za kciuki bardzo dziękuje pomogły bardzo [emoji6] początki były dość stresujące ale teraz wszystko wydaje sie juz być ok. Cieszę sie i nie dowierzam !
Buziaki i trzymajcie sie ciepło [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dajemy radę, ja ciągle nie mogę uwierzyć w swoje Małe Cudo.
Straszna z niej przylepa i ciągle na rękach:)
Hehe to pewnie niedługo zacznie się u Ciebie szał zakupowy:)

reklama
Nie mogę wejść, chyba musi mnie ktoś zaprosić czy coś? Wyświetla mi się takie coś
1510518967-00c3897fc52b53ec-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.

Załączniki

• received_1579932172045998~2.jpeg
    received_1579932172045998~2.jpeg
    50,9 KB · Wyświetleń: 94
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.
Cudny! Gratulacje! Ciesze sie razem z toba!

Az nie wiem co napisac... az mi sie plakac chce. Niesamowite szczescie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję! Piękny synus, czekamy na drugiego. Trzymaj się dzielnie i wielkie buziaki dla Twoich mezczyzn!!!

Sliczny - gratulacje! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę odczekać, bo miałam cc. Mój gin od prowadzenia ciąży mówi, że minimum 1,5 roku, a z kliniki mówił coś o roku. No i nie mamy mrozaków, więc trochę jeszcze poczekam, a już bym chciała.

Jestem 7 msvu Po cc
To teoria ze tak mowia a generalnie kobiety tez maja wpadki pare mscy Po cc
Zabespieczacie Sue teraz?

Gratulacje [emoji7][emoji7]śliczny Przemuś [emoji8]czekamy na focie Sebusia [emoji11]zdrówka dla Was [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O co chodzi z tym zamkniętym? Jak go znaleźć?

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Adminka wysyla zaproszenia poprzez
Moderatora, niewiem komu wyslala zaproszenie jednak ciezko wejsc tez nic nie kapuje z tego lub to ciaza nie daje mi rozumiec
Kiedys JuZ bylam na zamknietym Ale nie bylo takich problemow [emoji51][emoji51][emoji30]

Do góry