reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.
Ja na kazda wizyte musialam robic morfologie mocz i cukier...a cukrzyca wyszla dopiero po krzywej...

No wlasnie nie mam pojecia ile te moje dziecko bedzie mialo. Dziecko przyjdzie w kwietniu przez lato spoko gondolka wystarczy i nosidlo potem moze faktycznie byc za mala gondolka a spacerowka za duza, jeszcze popatrze od ilu miesiecy do spacerowki mozna dziecko wkladac. Widzisz sporo wozkow odpada dla mnie bo sa za wysokie [emoji20] a ten faktycznie wykonczenie ma pożądane.
Moja mala jeszcze nie siedzi ale nie misci sie juz w gondoli ina zime bedzie musiala sie przesuasc na spacerowke. Bedzie w spoworku specjalnym dospacerowki na plasko bo spacerowki rozkladaja sie tak ze bedzie lezec jakw gondoli...

Kredko kolezanka kolezanki...zaszla co prawda naturalnie w ciaze blizniacza...na poczatku jeden babelek umarl i sie wchlonal...teraz jest jedna zdowa dzidzia...
Kath tylko ze oni wlasnie mowia ze to nie jedt ten drugi pecherzyk.. a w nim i tak nigdy nie widzielismy zarodka..
Pojde za miesiac na usg to zobacze. Moze sie na to 3D skusze w koncu[emoji16]

Dziewczyny co do wczorajszych slodkosci ja dzis zrobilam taki placuszek na zyczenie M :-)
Ciasto z sucharkami i nutella [emoji108] [emoji3]
1507301128-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry