Tak o foteliku dzieki za sugestie [emoji4]Mowisz o foteliku? Bierz tylko wtedy jesli ma atesty, bo czesto wozki 3w1 sa w fotelikami no name.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Kredko kolezanka kolezanki...zaszla co prawda naturalnie w ciaze blizniacza...na poczatku jeden babelek umarl i sie wchlonal...teraz jest jedna zdowa dzidzia...O to mnie pocieszylas. Dzieki
katharina203
Renee mozesz spokojnie...mi gin kazala to brać...Nic właśnie nie biorę bo nie wiem co mogę ale 12 na wizycie na bank będę chciała żeby mi coś przepisała bo mam dość spania na siedząco i tej męczarni .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Ja na kazda wizyte musialam robic morfologie mocz i cukier...a cukrzyca wyszla dopiero po krzywej...A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.
No ja jestem w uk i mam 14tc i jeszcze moczu mi nie badali. Mam wizytę w 15tc to moze cos zbadaja mi[emoji6]Ja na kazda wizyte musialam robic morfologie mocz i cukier...a cukrzyca wyszla dopiero po krzywej...
katharina203
Moja mala jeszcze nie siedzi ale nie misci sie juz w gondoli ina zime bedzie musiala sie przesuasc na spacerowke. Bedzie w spoworku specjalnym dospacerowki na plasko bo spacerowki rozkladaja sie tak ze bedzie lezec jakw gondoli...No wlasnie nie mam pojecia ile te moje dziecko bedzie mialo. Dziecko przyjdzie w kwietniu przez lato spoko gondolka wystarczy i nosidlo potem moze faktycznie byc za mala gondolka a spacerowka za duza, jeszcze popatrze od ilu miesiecy do spacerowki mozna dziecko wkladac. Widzisz sporo wozkow odpada dla mnie bo sa za wysokie [emoji20] a ten faktycznie wykonczenie ma pożądane.
katharina203
No teraz rozumiem...mam nadzieje ze vi zbadaja co trzeba...No ja jestem w uk i mam 14tc i jeszcze moczu mi nie badali. Mam wizytę w 15tc to moze cos zbadaja mi[emoji6]
kredka82
Kath tylko ze oni wlasnie mowia ze to nie jedt ten drugi pecherzyk.. a w nim i tak nigdy nie widzielismy zarodka..Kredko kolezanka kolezanki...zaszla co prawda naturalnie w ciaze blizniacza...na poczatku jeden babelek umarl i sie wchlonal...teraz jest jedna zdowa dzidzia...
Pojde za miesiac na usg to zobacze. Moze sie na to 3D skusze w koncu[emoji16]
adunnnia90
Dziewczyny co do wczorajszych slodkosci ja dzis zrobilam taki placuszek na zyczenie M :-)
Ciasto z sucharkami i nutella [emoji108] [emoji3]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dawaj przepisDziewczyny co do wczorajszych slodkosci ja dzis zrobilam taki placuszek na zyczenie M :-)
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]