Tak to jest bez recepty moja gin powiedziała ze moze byc obojetnie jaki priobiotyk dopochwowo.Więc kupiłam ten "Lactovaginal"Ok a to bez recepty jest?
reklama
Ja koncze zastrzyki za 2 dni "Prolutex" zamieniła mi ginek z luteiny dopochwowej na zastrzyki i koniec 2 za dni mam zastrzyków, a Dupaston zmiejszone mam juz dawki i biore 2x1 przez 7 dni pozniej 7 dni po 1x1 i koncze czyli jeszcze 10 dni i koniec dupastonu też.Dziewczyny a Wy bralyscie progesteron do konca? Bo mi lekarz powiedzial ze moge odkladac powoli.
Dziś zaczełam 14 tydzień i w sumie w 15 tyg będę już bez zadnych leków tylko witaminki dla kobiet w ciązy które bioręDziewczyny a Wy bralyscie progesteron do konca? Bo mi lekarz powiedzial ze moge odkladac powoli.
Cześć dziewczyny. Szukałam kilka stron wcześniej ale nie znalazłam pisałam też na kto po ivf. Co kupie bez recepty na podrażnione miejsca intymne chyba od luteiny co można stosować w ciąży bo wizytę mam dopiero we wtorek
Mnie pomaga rumianek i przemywanie nim po każdej wizycie w toalecie
Ja juz odstawilam duphaston i luteine odstawiam teraz, jeszcze z dwa tyg i koniec.Dziewczyny a Wy bralyscie progesteron do konca? Bo mi lekarz powiedzial ze moge odkladac powoli.
Ja jestem w 31 tyg, a zastrzyki skończyłam w 16 tyg. Teraz mam brać tylko dwa razy dziennie luteinę, bo jak to lekarz nazwał relaksuje szyjkę macicy.Dziewczyny a Wy bralyscie progesteron do konca? Bo mi lekarz powiedzial ze moge odkladac powoli.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Zaczęłam odstawić w 8tc w 12 tc byłam już bez progesteronuDziewczyny a Wy bralyscie progesteron do konca? Bo mi lekarz powiedzial ze moge odkladac powoli.