reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, dzidzia rodzi sie w grudniu a ja nadal nie wiem czy powinnam jej kupic rozek, czy kolderke?? czy jedno nie wyklucza drugiego??

Planuje tez kupic nowy manualny laktator, a ewentualnie elektryczny jak zajdzie taka potrzeba, np bede miec nawal pokarmu. Dobrze mysle??
Ja mam i to i to.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to obiecalam foty jak beda mebelki i oto sa [emoji7]
1505212969-aaaaaa.jpeg
1505212979-aaaaaa.jpeg
1505212998-aaaaaa.jpeg
1505213014-aaaaaa.jpeg

Cudne tez bede chciala biale mebelki[emoji3]

No to obiecalam foty jak beda mebelki i oto sa [emoji7]
1505212969-aaaaaa.jpeg
1505212979-aaaaaa.jpeg
1505212998-aaaaaa.jpeg
1505213014-aaaaaa.jpeg

Cudne te mebelki [emoji4]
Mam tylko sugestie, zeby ten obrazek nad przewijakiem powiesic wyzej. Ok 4mies jak zaczna sie przekrecac na boki i wyciagac roczki nad siebie probujac sie przekrecic to moga to stracic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, dzidzia rodzi sie w grudniu a ja nadal nie wiem czy powinnam jej kupic rozek, czy kolderke?? czy jedno nie wyklucza drugiego??

Planuje tez kupic nowy manualny laktator, a ewentualnie elektryczny jak zajdzie taka potrzeba, np bede miec nawal pokarmu. Dobrze mysle??

Zdecydowanie rozek. Na poczatku dzieci uwielbiaja byc zawiniete, pomijajac juz ze latwiej sie taka malizne w rozku nosi. Moja spedzila w rozku 2 pierwsze miesiace. Mialam dwa. A kolderka jet o tyle niebezpieczna, ze maluszek moze na na siebie naciagnac jesli nie jest zawiniety...

Ostatnia edycja:
Cudne te mebelki [emoji4]
Mam tylko sugestie, zeby ten obrazek nad przewijakiem powiesic wyzej. Ok 4mies jak zaczna sie przekrecac na boki i wyciagac roczki nad siebie probujac sie przekrecic to moga to stracic...

Tam jest dziura wielkosci obraza do kabli. Miejsce przygotowane niby kiedys pod tv i w tym miejscu jest wieszak na tv. Obrazek to taka maskownica. O tym pomyslalam [emoji4] i obrazek jest przywiazany na 3 sznurki do wieszaka od tv [emoji6]

Tam jest dziura wielkosci obraza do kabli. Miejsce przygotowane niby kiedys pod tv i w tym miejscu jest wieszak na tv. Obrazek to taka maskownica. O tym pomyslalam [emoji4] i obrazek jest przywiazany na 3 sznurki do wieszaka od tv [emoji6]

Aha [emoji4]

reklama

Ja najpierw stosowalam rozek...dziecko jest owiniete i cieplutko jej jak w brzuszku...a kolderke wprowadzilam pozniej...

Do góry