ewelin86
Fanka BB :)
Ślicznie [emoji7]No to obiecalam foty jak beda mebelki i oto sa [emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie [emoji7]No to obiecalam foty jak beda mebelki i oto sa [emoji7]
To sa te wieksze lozeczka 140x70 z funkcja tapczanika juz przyszlosciowo pomyslelismy przy dwojce [emoji6] [emoji12]Jakie to słodkie! Zaraz się poplaczę ze wzruszenia ♡♡ Wszystko jest przepiękne!
Też chcę jasne łóżeczko :-)
No to obiecalam foty jak beda mebelki i oto sa [emoji7]
Jaki cudny maluszek!!! Gratulacje@Huanita81, stało się!
Gratuluję od całego serca, w końcu możesz tulić swoje maleństwo
Chwalę się moim rosnącym maluszkiem, dalej męczą mnie mdłości stąd opóźnienie
Link do: Dropbox - 06.09.2017.jpg
Haha teraz patrzę dopiero ze bede miała ten sam komplet[emoji6]To sa te wieksze lozeczka 140x70 z funkcja tapczanika juz przyszlosciowo pomyslelismy przy dwojce [emoji6] [emoji12]
O to mamy ten sam gust [emoji108] [emoji4]Haha teraz patrzę dopiero ze bede miała ten sam komplet[emoji6]
---23tc---
Cuda na kiju!!!Mój popełnił błąd i powiedział ze jedzie do Castoramy . Jak przyjechał i zobaczył mnie z tymi siatami to za głowę się złapał [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe tak tylko ja niestety miejsca mam dużo mniej i juz szafe pod zabudowę tam mam więc w zasadzie łóżeczko i komode bierzemyO to mamy ten sam gust [emoji108] [emoji4]
Jakie Sliczne!! ZazdraszczamNo to obiecalam foty jak beda mebelki i oto sa [emoji7]