reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Narazie składuje wszystko ale muszę chyba wziąć się za pranie i prasowanie bo mnie to za chwile przerośnie [emoji31]
1505122840-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie to sie nie dziwie Twojemu M [emoji16] hahaha poszlalas [emoji38] ale wszytsko sliczne [emoji4]

reklama
Ja to się boje właśnie takich akcji wysyłkowych na olx bo tyle się słyszy o oszustach . U nas dziewczyna wózek kupiła przelała cześć reszta miała być przy dostawie i do dziś cisza . Bardzo ładny kolor taki tez bym chciała . Mam jeszcze troszkę czasu to może trafi się jeszcze . [emoji846]

Ja na olx suzkam tylko w mojej okolicy i jedziemy bezpośrednio do ludzi kupować

---23tc---

Dziewczyny u nas przez weekend były targi Mama dziecko i w Smyku było -20% . Jestem bankrutem !!! M stwierdził ze zwariowałam ale były tak piękne rzeczy ze nie mogłam przejść obojętnie [emoji23][emoji23][emoji23] ale cieszę się bo mam już połowę wyprawki za sobą [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W h&m też promocje -20% w symyku i też czekam na kurierów a okazuje się że w 5.10.15 - 50% [emoji24]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój popełnił błąd i powiedział ze jedzie do Castoramy . Jak przyjechał i zobaczył mnie z tymi siatami to za głowę się złapał [emoji12]
1505122580-aaaaaa.jpeg
1505122586-aaaaaa.jpeg
1505122592-aaaaaa.jpeg
1505122598-aaaaaa.jpeg
1505122604-aaaaaa.jpeg
1505122609-aaaaaa.jpeg
1505122615-aaaaaa.jpeg
1505122620-aaaaaa.jpeg
1505122628-aaaaaa.jpeg

Widzę, że mamy podobny gust u mnie też panuje szarość i niestety nie róż a mięta [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] niestety zdj nie ma dzisiaj bo nie chcialy sie pokazac obydwoje odwroceni do mojego kręgosłupa [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] niestety zdj nie ma dzisiaj bo nie chcialy sie pokazac obydwoje odwroceni do mojego kręgosłupa [emoji23]

Czemy na foteczki [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super że wszystko dobrze [emoji846]oby tak dalej !!!

Narazie składuje wszystko ale muszę chyba wziąć się za pranie i prasowanie bo mnie to za chwile przerośnie [emoji31]
1505122840-aaaaaa.jpeg

No to szal zakupowy byl[emoji3] cudne ciuszki[emoji7] . Jak mi sie teraz wszystko dluzy, tak bym chciala juz wiedziec i byc pewna na tyle by wpasc w taki szal zakupowy.
Prosze wpisz mnie na wizyte:
18.10.2017 wizyta u hematologa

reklama
Do góry