reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny rozłożyło
Mnie na maxa . Wczoraj wieczorem jak wróciłam z plaży to bolały mnie stawy jak na przeziębienie myślałam ze to chwilowe i poszłam spać . Dziś obudziłam się ze straszna gulą w gardle , katarem i dreszczami . Wróciliśmy do domu i wysłałam mojego po czosnek imbir miód mleko . Napiszcie proszę co brałyście jeszcze z takich naturalnych preparatów . Czuje się paskudnie jak wypluta . Mam nadzieje ze małej nic nie zaszkodzi że tak mnie złamało [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny rozłożyło
Mnie na maxa . Wczoraj wieczorem jak wróciłam z plaży to bolały mnie stawy jak na przeziębienie myślałam ze to chwilowe i poszłam spać . Dziś obudziłam się ze straszna gulą w gardle , katarem i dreszczami . Wróciliśmy do domu i wysłałam mojego po czosnek imbir miód mleko . Napiszcie proszę co brałyście jeszcze z takich naturalnych preparatów . Czuje się paskudnie jak wypluta . Mam nadzieje ze małej nic nie zaszkodzi że tak mnie złamało [emoji20]

1502041559-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Daj znać kiedy masz wizyty to wpisze Cie w nasz kalendarz [emoji846] życzę by szybko czas miną bo wiemy wszystkie jak bardzo się tego oczekuje [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja mam ciezkie poczatki od plamien po bole a jeszcze grzybek doszedl... wlasnie zrobilam sobie oklad z kefiru[emoji6] kupilam dzis z polecenia lekarza canesten 3 tabletki wiec pierwsza zaaplikuje na noc. Swedzi mnie znowu jak nie wiem co!

Dziewczyny rozłożyło

Na gardlo mozna tantum verde w ciazy...

Oj ja mam ciezkie poczatki od plamien po bole a jeszcze grzybek doszedl... wlasnie zrobilam sobie oklad z kefiru[emoji6] kupilam dzis z polecenia lekarza canesten 3 tabletki wiec pierwsza zaaplikuje na noc. Swedzi mnie znowu jak nie wiem co!
Kochana wiem co czujesz [emoji28]ja niestety w pierwszej ciąży jak i teraz w tej , to co chwile to mnie swędzi piecze, przez tą luteine[emoji58] parę razy już antybiotyk brałam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbuj z rumiankiem. Jak mnie zaczyna swedzieć po luteinie to pomaga (podcieram się wacikiem nasaczonyn rumiankiem przy każdej wizycie w toalecie)

reklama
Luteina zmienić na inny progesteron bym proponowała
Wczoraj od lekarza wziellam 5 opakowan... ja biore utrogestan i jego mozna i pic i wkladac, niby pezy ivf w ulotce pisze zeby wkladac a lekarz mowil ze bez znaczenia przy rmrym.
Ide sie myc i spac z tableteczka[emoji16] oby ten canesten pomogl...

Do góry