Nie sądzę by moja historia miała jakikolwiek związek z tym że początkowo były dwa pęcherzyki.Dałaś mi nadzieje.
Współczuję przeżyć, dobrze że są już historią, ale co się nastresowalas to Twoje ...
Ja się boję, żeby ten pecherzyk opóźniony nie zaczął się rozwijać jeszcze do jakiegoś momentu. Boję się, bo poprzednia ciąża właśnie tak z opóźnieniem się zaczęła i rozwijała, aż w końcu zakończyła się w 14tc, a teraz jeszcze strach o drugiego blizniaka.
Czy te przejścia o których napisałaś, miały związek z drugim zagniezdzonym pęcherzykiem ??
Wczoraj przeczytałam jakiś koszmarny Art. W necie, stary jakiś, o tym jak to jeden bliźniak wchłanial drugiego i później takie dzieci bardzo często mają np porażenie mózgowe i inne straszne choroby. Jak znajdę to wkleję linka, potwierdźcie mi że to bujdy... chociaż artykul z wprost.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A to że płody wchłaniają się nawzajem jest prawdą ale nigdy nie słyszałam teorii że przez to jedno z dzieci rodzi się chore.
Wiem że nie jest łatwo ale nie czytaj nic w necie bo większość to bzdury które tylko potęgują twój stres.
Musisz mocno wierzyć że będzie dobrze!wiara czyni cuda!
Ja miałam takie kiepskie wyniki że prawdopodobieństwo urodzenia zdrowego dziecka było prawie niemożliwe...A jednak
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom