reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czyli ogolnie nie trzeba jesc zdrowoAby miec mleko ??[emoji23][emoji23][emoji13]ciekawe jak to bedzue Ze mna , Ja jak na razie jem I jem I jem od tygodnia mam wilczy apatyt Na wszustko ,ksnapka potem nalesniki potem czekolada i znow kanapka ehhhhh ,mam nadzieje ze niunia rosnie,dowiem Sue w piateczek[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i on nie jest jakoś na stałe mocowany? taki zdejmowany?

Zdejmowany, przesuwany. Tak wyglda od spodu, rama lozeczka wchodzi miedzy te szare bolce wystajace po prawej, a oprocz tego ma rzepy, zeby przypiac do lozeczka. Jest naprawde stabilny.

06a3f1165b0c28cb3dc8c2be39fbed4f.jpg

Dziewczyny które urodziły w grudniu czy Wy nadal krwawicie/plamicie?ja cały czas i już zaczynam się martwić oczywiście jak mi się przypomni w wolnej chwili co nie zdaża się często;)nie umawiałam się do ginekologa z tego powodu ale chyba mimo wszystko już powinnam. Wy już zaliczyłyscie wizyty poporodowe?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam wizyte u gina tydzien po wyjsciu ze szpitala.
Ja nie krwawie, mam duzo jakiegos zoltego sluzu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, skoro jesteśmy przy pokoikach, to mam pytanie.
Pamiętam, że któraś z Was też nie robiła pokoju dla Malucha, tylko coś w rodzaju kącika (Straw-chyba Ty, prawda?). Szukam inspiracji- jak to rozwiązałyście? Mamy 2-pokojowe mieszkanie, w które nie chcemy pakować kasy, bo zaczynamy budowę domu. Dlatego nie będziemy przerabiać sypialni na pokój dla Małego, muszę jakoś wykorzystać przestrzeń, którą teraz mamy, ale chciałabym, żeby to jakoś sensownie wyglądało. Szukam jakiejś małej komody, która będzie pasowała do łóżeczka i pomieści rzeczy dziecka. Rzuciło Wam się gdzieś w oczy coś takiego? :)
Buterfly, ja mam w sypialni lozeczko i regal z ikei. Nic wiecej mi nie weszlo. Wolalabym komode, ale sie nie zmiescila. Rewelacji nie ma, ale sie sprawdza jak narazie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to tanie. Pozazdroscic. Tutaj cos takiego kosztowaloby min 250e.

Jesli chodzi o dzieci tutaj nie mam nic do narzekan ,panstwo bardzo dba o nauke np do konca liceum nie placi Sie za ksiazki,devtysta gratis i dla mnie ciezarnej dwa lata czyli cala ciaze i rok Po niej,dzueci do 16 r zycia dentysta gratis ,wiem ze jeszxe inne ulgi maja Ale jeszxze za bardzo niewiem tych tematow ....
Ostatnio widzialam buciki 0-3 ,cena Z 10£ za pare na 2£ to kazda matka moze sobie pozwolic bo 2£ to jedna czwarta stawki na godzine a wiem ze w pl drogie wszustko ;(((( no Ale tez ma minusy ,kazdy kraj ma plusy minusy niestety ...no tu szkola rodzenia z nfs Tylko 3 spotkania Po 3 h I co Ja mam niby wiedziec jako nowa mama.....

reklama
Mam od kilku dni w domu płaczka. Jest jedzenie, spanie po 20 min i ryk. Ciągle i nie wiadomo o co. Kolek nie ma bi lezy normalnie i po prostu się wydziera. Chyba ma skok rozwojowy . mam nadzieję bo to by znaczylo ze przejdzie :)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry