reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzien dobry!
Mam dzis wizyte wiec jak zawsze rano sie zwazylam (wredna waga u lekarki zawsze mi dodaje 1,5kg wiec wole miec pod kontrola [emoji12]). I kurde mam 12kg na plusie [emoji24] Mialam sie waga nie przejmowac, ale kurde rosnie niepokojaco i zaczyna to niefajnie wygladac. Od lat szczupla nie jestem, wiec cudow nie oczekiwalam, ale mogloby sie juz zatrzymac a tu jeszcze z 6-7tyg przede mna. Ehhh...

Agatek noo jak na wczesniaka to faktycznie malutki nie jest :) Niech rosnie zdrowo [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry!
Mam dzis wizyte wiec jak zawsze rano sie zwazylam (wredna waga u lekarki zawsze mi dodaje 1,5kg wiec wole miec pod kontrola [emoji12]). I kurde mam 12kg na plusie [emoji24] Mialam sie waga nie przejmowac, ale kurde rosnie niepokojaco i zaczyna to niefajnie wygladac. Od lat szczupla nie jestem, wiec cudow nie oczekiwalam, ale mogloby sie juz zatrzymac a tu jeszcze z 6-7tyg przede mna. Ehhh...

Agatek noo jak na wczesniaka to faktycznie malutki nie jest :) Niech rosnie zdrowo [emoji8]

A tam nie przejmuj się, niedługo spacerki z wózkiem i szybko zgubimy :) U mnie było +9 i zobaczymy za tydzień jak będzie, bo jestem teraz na diecie cukrzycowej.
Powodzenia na wizycie :)

Dzien dobry!

Powodzenia na wizycie :) Wagą się nie przejmuj, zrzucisz po porodzie. U mnie jest odwrotnie - koniec 6mc, a ja przytyłam 4,3kg. Taki chyba nasz urok :)

Pytanie z serii intymnych - jak Wy sobie radzicie / radziłyście z depilacją? Macie jakieś metody, jak sobie nie zrobić krzywdy? Zajęło mi to wczoraj chyba ze 30 minut, lusterko nie bardzo pomaga, nagimnastykowałam się jak głupia.
Możecie polecić jakieś kremy do depilacji? Bo z maszynką jest coraz trudniej, a w szkole rodzenia się nasłuchałam, że każde zacięcie jest niebezpieczne.

Powodzenia na wizycie :) Wagą się nie przejmuj, zrzucisz po porodzie. U mnie jest odwrotnie - koniec 6mc, a ja przytyłam 4,3kg. Taki chyba nasz urok :)

Pytanie z serii intymnych - jak Wy sobie radzicie / radziłyście z depilacją? Macie jakieś metody, jak sobie nie zrobić krzywdy? Zajęło mi to wczoraj chyba ze 30 minut, lusterko nie bardzo pomaga, nagimnastykowałam się jak głupia.
Możecie polecić jakieś kremy do depilacji? Bo z maszynką jest coraz trudniej, a w szkole rodzenia się nasłuchałam, że każde zacięcie jest niebezpieczne.

Ja do teraz z lusterkiem, ale fakt - latwo nie jest. Chyba zaczne meza prosic, bo inaczej to moze byc ciezko. Tak czy siak musze zaczac masaze, bo polozna kazala od tego tyg wiec bedziemy sobie sesje depilacyjno-masazowe urzadzac [emoji23]

A tam nie przejmuj się, niedługo spacerki z wózkiem i szybko zgubimy :) U mnie było +9 i zobaczymy za tydzień jak będzie, bo jestem teraz na diecie cukrzycowej.
Powodzenia na wizycie :)

Dzieki! Na diecie to na pewno bedzie rozsadniej niz u mnie :)
Kiedy masz wizyte? Daj znac ile mala wazy, bo my podobnie idziemy to bede miec porownanie :)

Mnie goli maz :)

Natula straszna ta dieta czy da sie przezyc bo mnie pewnie tez czeka..
Nie jest, źle :) Jestem cały czas najedzona i mam wrażenie jem więcej. Jadam 6 posiłków dziennie ostatni juz w łóżku o 22. Tylko te cukry są denerwujące, bo nie mogę sobie poradzić z rannymi pomiarami zawsze przekroczą 90. Najgorszy pierwszy tydzień, potem się już przyzwyczaisz;)

reklama
Dziewczyny ten smoczek to dla dziewczynki? Bo kupilam w aptece intetnetowej i nie zaznaczylam ze dla chlopca a oni losowo wysylaja
20170131_111939.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170131_111939.jpg
    20170131_111939.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 331
Do góry