reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzień dobry znad kubeczka kawy :) po słabym weekendzie w końcu się wyspałam :D mogę wrócić do żywych.
Miłego dnia!

NOWE MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista [emoji173]️

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła!
AniaCh83 trzymamy wszyscy mocno kciuki za Twoje badania!!!
Martini witamy syneczka na świecie [emoji8] Kinia witamy i córcię :)

LISTOPAD
08: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09: TeQuila - wizyta w szpitalu KTG
10: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Natula - badania prenatalne II trymestru
10: TeQuila - badania prenatalne III trymestru
10: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę / zmiana lekarza
10: Kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / zmiana lekarza
16: Natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Katharina203 - wyniki Pappa
19: Pisanka89 - wizyta i wyznaczenie daty cc
21: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
1: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.11.2016 - Olusja1987: chłopiec cc

16.12.2016 - Ewelin86: Gabryś
19.12.2016 - Martka83: Ida
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
27.12.2016 - Pisanka89: Julia & Alicja
28.12.2016- TeQuila: Alan
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś

28.03.2017 - Natula: dziewczynka?
21.04.2017 - Lile: ?&?
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

Ostatnia edycja:
U mnie szaro i ponuro :( najchętniej nic bym nie robila. Teraz tylko spanie w taką pogodę zostaje.
Dzis do m powiedziałam ze do piatku chce jyz mieć wszystko :p to uciekł z łóżka tak szybko ze aż się kurzylo :D

reklama
U mnie szaro i ponuro :( najchętniej nic bym nie robila. Teraz tylko spanie w taką pogodę zostaje.
Dzis do m powiedziałam ze do piatku chce jyz mieć wszystko :p to uciekł z łóżka tak szybko ze aż się kurzylo :D
Faceci:szok:Moj walczy z remontem kuchni. Uswiadomilam go ze jeszcze odswiezanie pokoju:-p

Do góry