Pozdrowienia dla wszystkich brzuszków z Krakowa :-)
Mam go
mój wymarzony shnuggle jest mój
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam go
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ciekawe jak ja to w swieta zalatwie[emoji15]Strawbelka faktycznie co do prychodni tzn lekarza i poloznej to pediatra i oddzialowa chcieli miec potwirdzenie. Dostalam 2 kartki-1 to z wyborem poloznej i 2 to z wyborem lekarza dla dzieci. Musza byc podpisy i pieczatki. Tyle ze ja na Patologii Noworodka tak mialam. Bez tego faktycznie brak wypisu.
Pisanka trzymam kciuki nadal!!!! Odpoczywaj jak najwięcej :*Ja nadal nie w szpitalu. Powiedzieli na oddziale ze do niedzieli nie mam co liczyć. . Do swojego gin nie mogę. Się dodzwonić gdzie wyjechał do pt. Wiec leze i czekam ci się wydarzy.
Co do przychodni to mówili na szkole rodzenia ze trzeba podav przychodnie. Nawet jakakolwiek bo muszą gdzieś wysłać papiery. Przychodnie można zmienić bezpłatnie 3 razy w ciągu roku. Dlatego warto się zapisać na szkole.rodzenia bo tam o rodzeniu to malo się mówi paradoksalniea można dowiedzieć się sporo innych rzeczy
Przeciwciała robi się wtedy kiedy masz grupę 0rh - a partner ma + tak było by najmniej w moim przypadku. Zestawienie konfliktowe. I później sprawdza się jaka grupę krwi ma dziecko , jeżeli + to dostajesz zastrzyk z immunoglobuliny po porodzie, a jak - to nie musisz. U mnie było tak że ja mam 0rh-, mąż ma Arh+ , a mały ma Arh- więc nie musiałam dostawać zastrzykuDziewczyny wiem ze ostatnio o tym bylo, ale przypomnijcie ile razy sie robi te allo przeciwciala do grupy krwi?
Ja robilam jakos na poczatku ciazy i na wczorajsza wizyte tez robilam i dr mowi ze jeszcze przed porodem bedziemy powtarzac. Ale po co??? To przeciez sie nie zmienia. Hm...moglam spytac dr. wczoraj.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Od wczoraj próbuje Ci to uświadomićNo i juz wiem. Nie ma obowiazku zeby deklarowac i nie moga zatrzymac w szpitalu. Jak tak zrobia, to pisze sie papier ze wychodzi sie na wlasne zadanie i poprostu wychodzi sie ze szpitala, bo szpital to nie wiezienie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom