reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja niestety w domu. W szpitalu nie ma dla mnie miejsca wiec czekam do jutra. Jak będzie się coś dzialo mam jechać na ip. I tyle...a trochę daleko bo 50 km mam no ale lepsze leżenie niż siedzenie 5 h w poczekalni. Jedynie co mnie niepokoi to ból krocza kości pachwin
Ewelin do 5 kg dobijesz :) !!!

U mnie wychodzi słońce w końcu po tej burzy ☺ zjadłam śniadanie - przyjęło się. Wyniku posiewu kału ciagle brak a mówili poniedziałek, wtorek więc ciągle nie wiadomo co i jak. Ale już do siebie dochodzę. Noc nieprzespana mialam ciągły skurcz taki nie puszczajacy przez prawie 6h to wynik tego wyjecia pessara. Mały waży 3340-3420 w tych granicach. Kolejny lekarz który mówi ze będzie uparciuch bo robił wszystko żeby nie pomierzyc. Nie wiem jakie afi ale slyszalam ze wody w normie. Główka bardzo nisko. Stopień łożyska 2/3 szyjka 2 cm zamknięta.

Dzięki, mam nadzieję że ja do szpitala nie trafię i że wszystko będzie ok, skoro te wody same z siebie maleją to liczę na to że i u mnie tak będzie, będę się oszczędzać, dużo leżeć, może pomoże
Ale stres jest, wszystko składa się w jedną całość, twardy brzuch, problemy z poruszaniem, teraz miękka szyjka i te wody....ehhh, już bym chciała urodzić i nie mieć tych wszystkich głupich myśli w głowie
Co do prenatalnych, na trzecie idziemy 10.11 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Dobrze będzie, tylko już nie czytaj wujka google'a. Odpoczywaj dużo i się nie stresuj. Alan dzielny chłopak, na pewno jeszcze trochę pomieszka w brzusiu :)

Dzięki, mam nadzieję że ja do szpitala nie trafię i że wszystko będzie ok, skoro te wody same z siebie maleją to liczę na to że i u mnie tak będzie, będę się oszczędzać, dużo leżeć, może pomoże
Ale stres jest, wszystko składa się w jedną całość, twardy brzuch, problemy z poruszaniem, teraz miękka szyjka i te wody....ehhh, już bym chciała urodzić i nie mieć tych wszystkich głupich myśli w głowie
Co do prenatalnych, na trzecie idziemy 10.11 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Napewno wszystko ok. Skoro wcześniejsze prenatalne wyszły ok to nie bralabym pod uwagę wad wrodzonych:)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety w domu. W szpitalu nie ma dla mnie miejsca wiec czekam do jutra. Jak będzie się coś dzialo mam jechać na ip. I tyle...a trochę daleko bo 50 km mam no ale lepsze leżenie niż siedzenie 5 h w poczekalni. Jedynie co mnie niepokoi to ból krocza kości pachwin
Ewelin do 5 kg dobijesz :) !!!
Kurcze z tymi miejscami w szpitalu to jakiś kosmos jest.. Ale z drugiej strony przynajmniej w domku możesz poleżeć. Odpoczywaj i czekaj na spokojnie od jutra - na pewno będzie dobrze. Pozdrów dziewczynki :)

Powodzenia dziewczyny na wizytach &&&
Pisanka trzymajcie się dziewczyny &&&
Ja wizytę mam popołudniu i coś czuję, że z mojej dziewczynki zrobił się chłopak :D

reklama
Tequila, blagam, ale mnie rozsmieszylas[emoji1]Ty juz chyba nie wiesz co kupowac[emoji12]
Po co Ci to? Dzieci najladniejszy maja swoj zapach. Ja go uwielbiam, on jest nie do opisania. Chyba nie bedziesz Alana perfumowac tymi perfumami[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry