reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
myślicie że mój brzuch jest za mały jak na 27 tc???
brzuch.JPG

Domat - nasz Wasilewski to mówi juz chyba na etapie komórki jajowej:-) Jest znany z wypatrywania płci i trafności spostrzeżeń. Moja koleżanka wiedziała od trzeciego miesiąca. Podobno szybciej mówią, gdy jest synek, bo jak widzą, co trzeba to mówią. Z dziewczynkami czasem się wahają, czy czasem czegoś nie zauważyli.

domat
nam dr Wasilewski juz w 12 tygodniu powiedzial, ze chłopak będzie
Dzis potwierdził.

Dziewczyny dziekuje Wam za wsparcie
Dr mnie uspokoił
juz nigdy więcej nie pojde do tego chorego szpitala!
moja klientka (pani adwokat) prowadzi 3sprawy przeciwko temu szpitalowi z czego jedna ad genetyka..

malenstwo tak pieknie sie rusza, rusza paluszkami, ma sliczne dlugie nozki, siusiaka pokazywal caly czas jakby chcial sie nim pochwalic..
piekny kregoslup , obie kosci nosowe, ach cudownie bylo go zobaczyc!!

Sznurki...ufff...mozna odetchnac...jest dobrze i prosze cie, nie przejmuj sie juz niczym! skoro dr ktoremu ufacie razem z Misia mowi, ze jest ok to znaczy, ze jest ok! teraz relaksuj sie kochanie i odpocznij, bo te wszystkie negatywne emocje na pewno cie obciazyly...gratuluje chlopaczka! synus mamusi ukochany bedzie!:tak:

domat...ja bylam na genetycznym okolo 12 tygodnia i wtedy lekarz chociaz niepewnie przyznal, ze na jego oko to facet...no ale teraz na wizycie postaram sie dowiedziec na 100%, bo ja bardzo za synusiem jestem, z kolei maz za coreczka...wiec "spor" caly czas trwa u nas:-D oboje stwierdzilismy, ze co by nie bylo to i tak bedzie baaaaaardzo kochane!

dorex...łał...jaki masz sliczny brzusio!! jejku jak ja bym chciala miec juz widoczny...a tu wlasciwie nic nie widac...:confused2: cudownie wygladasz!!

Sznurki i po co było tyle stresu. Teraz zafunduj synusiowi trochę spokoju i relaksuj się.

Dorex ja mam taki brzusio ale w ciąży bliźniaczej 4tc wstecz niż ty więc nie wiem. Ja to sobie wkręcam, że mam za mały...

Sznurki - no i super wieści :) Gratuluję zdrowego synka :))))
Dorex - super brzuszek - ja mam taki mniej więcej teraz..ale z dwójką - tyle że Ty jesteś w ciąży o 6tyg starszej :) Myślę że to normalny rozmiar brzuszka :-)
Misia - super że macie już nianię :) dobrze że sprawdzona babka z doświadczeniem :)

Wiosnę dzisiaj poczułam...słonko takie ładne świeci....ehhh...żeby już taka pogoda została...

Sznurki, bardzo się cieszę. Teraz już tylko spokój, spokój i oczekiwanie na synka. Tak jak wszędzie - lekarz, lekarzowi nie równy.

Domat, u mnie wstępna ocena płci była ok 16tc ale potwierdzona 20tc.

reklama
Do góry