reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Ja kupowałam zawsze takie na których pisało 0-3 . Generalnie kup najmniejsze. Stopka jest bardzo malutka[emoji14]I nikt juz nie wie ile cm ma stopka noworodka? To jak kupujecie skarpetki?
No chyba ze wszyscy maja juz dosc moich pytan[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Ja synkowi nie zakladalam nigdy na rączki. Położna powiedziała że dziecko poznaje świat przez dotyk i nie powinno się zakładać. A samo sobie krzywdy nie zrobi. Owszem byl czasem podrapany ale przecież od tego nie umrze a po paru godzinach to zadrapanie znika ale to już kwestia każdego rodzicaskarpetki na początek to i na stopy i na rączki ;-) teoretycznie są te łapki niedrapki, ale skarpety lepsze
co do wózków - jak masz wysokie krawężniki to 4koła>3koła. Jak chcesz biegać z wózkiem 3>4. 4 koła przy przednich obrotowych są fajne, szczególnie jeśli można te przednie zablokować na cięższy teren - np spacer po lesie :-).
Nikaaa
Ja już korzystam[emoji14]Ale narazie tabletki anty poszły w ruchCoś wiem na temat takich głupich snów, mi też się już kilka razy śniło że mąż mnie zdradza wszystkiemu winne nasze hormony i...brak sexu ale po porodzie tak sobie odbijemy dziewczyny że same naturalsy w efekcie będą
ewelin86
Powiem Ci ze byłam ale tak nic w oczy mi się nie rzuciło i nic nie wzięłamSpodnie dresowe super!!! Ale reszta bez szału
Szczęścia ;-) zazdroszczęJa już korzystam[emoji14]Ale narazie tabletki anty poszły w ruch
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Za to ten pierwszy raz po porodzie nie był komfortowy . Ale jak już poszło to z każdym razem coraz mniej bolalo
A ja jeszcze w szlafroku taka pogoda paskudna że skupiam się na szukaniu śpiworka i tak mi zleciało pół dnia :-/ ale jak potem patrzyłam na gazetkę to i tak były większe te ciuszki więc i tak bym nie kupiłaPowiem Ci ze byłam ale tak nic w oczy mi się nie rzuciło i nic nie wzięłam
reklama
Nikaaa
My z Szymkiem też jeszcze w piżamach[emoji14]zimno ciemno aż się nie chce nic robić tylko spaćA ja jeszcze w szlafroku taka pogoda paskudna że skupiam się na szukaniu śpiworka i tak mi zleciało pół dnia :-/ ale jak potem patrzyłam na gazetkę to i tak były większe te ciuszki więc i tak bym nie kupiła