reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

oni głównie rampersy mają (dla mnie fajniejsze, bo na dłużej starczają), pajacy mały wybór ale coś tam jest... pamiętam przy młodym, że ciuszki z hm się fajnie nosiły i jakościowo były super. Smyk też jest ok :-) Wójcik maksakra :D.
Dzieki lile[emoji4]
Nawet nigdy nie patrzylam na te rampersy, fakt starcza na dluzej. Zaraz poszukam i moze cos znajde.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
właśnie obejrzałam nową kolekcję w H&M i jest smuteczek. Nie ma batmanów, nie ma Star Wars, same pastele i misie.. może się ogarną do wiosny :-)

Miłego dnia dziewczynki! U mnie dziś szaro, buro i leje.. ale KUPIŁAM WÓZEK :D:D jedyna opcja na mój wymarzony bugaboo to było szukanie okazji z drugiej ręki ze względu na powalającą cenę i udało się :) jeszcze go nie mam u siebie, przyjedzie w przyszłym tygodniu, ale ufff! Teraz tylko muszę czekać na potwierdzenie płci, bo kolorki chłopięco-dziewczęce :p ale w razie czego samą górę w kolorze można dokupić, więc luzik. Już się cieszę jak dziecko ;)

Miłego dnia dziewczynki! U mnie dziś szaro, buro i leje.. ale KUPIŁAM WÓZEK :D:D jedyna opcja na mój wymarzony bugaboo to było szukanie okazji z drugiej ręki ze względu na powalającą cenę i udało się :) jeszcze go nie mam u siebie, przyjedzie w przyszłym tygodniu, ale ufff! Teraz tylko muszę czekać na potwierdzenie płci, bo kolorki chłopięco-dziewczęce[emoji14]ale w razie czego samą górę w kolorze można dokupić, więc luzik. Jeszcze go nie mam, a już się cieszę jak dziecko ;)
Pokaz jaki[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Miłego dnia dziewczynki! U mnie dziś szaro, buro i leje.. ale KUPIŁAM WÓZEK :D:D jedyna opcja na mój wymarzony bugaboo to było szukanie okazji z drugiej ręki ze względu na powalającą cenę i udało się :) jeszcze go nie mam u siebie, przyjedzie w przyszłym tygodniu, ale ufff! Teraz tylko muszę czekać na potwierdzenie płci, bo kolorki chłopięco-dziewczęce :p ale w razie czego samą górę w kolorze można dokupić, więc luzik. Już się cieszę jak dziecko ;)
za ile kupiłaś? :D

Załączniki

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 93
  • unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 98
za ile kupiłaś? :D
4 tyś. za gondole, spacerówki, adaptery do fotelików, folie przeciwdeszczowe, śpiworki na zimę, dodatkowy kosz do opcji wózka pojedynczego i nakładki z minky na pałąki :) mam nadzieję, że na żywo mnie nie rozczaruje haha, bo nie mieliśmy opcji sprawdzić osobiście i będzie wysyłany kurierem

reklama
4 tyś. za gondole, spacerówki, adaptery do fotelików, folie przeciwdeszczowe, śpiworki na zimę, dodatkowy kosz do opcji wózka pojedynczego i nakładki z minky na pałąki :) mam nadzieję, że na żywo mnie nie rozczaruje haha, bo nie mieliśmy opcji sprawdzić osobiście i będzie wysyłany kurierem
No to super :) Za taką cenę + do tego jeszcze spiworki itd. Opłaciło się :) Na pewno będziesz zadowolona jak go zobaczysz na żywo :)

Do góry