Ja w końcu zdecydowałam którego misia kupuję zajęło mi to sporo więcej czasu niż wybór np wózka
Będzie cytrynowy
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie cytrynowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w końcu zdecydowałam którego misia kupuję zajęło mi to sporo więcej czasu niż wybór np wózka
Będzie cytrynowy Zobacz załącznik 772848Zobacz załącznik 772849
Tequila, misie sa prawie takie same[emoji12]Ja w końcu zdecydowałam którego misia kupuję zajęło mi to sporo więcej czasu niż wybór np wózka
Będzie cytrynowy Zobacz załącznik 772848Zobacz załącznik 772849
No to pewnie dlatego masz dupka, ja też bym wolała :-/ ale może luteine też już niedługo mi wycofa, oby
Jeżeli chodzi o kolory, wzory i cenę to jestem bardzo zadowolonaMój typ [emoji173]️
TeQuila jak oceniasz jakość tych pieluszek muślinowych, które kupiłaś? I ile płaciłaś? Bo znalazłam je na allegro i nie wiem czy kupować [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No prawie, różnią się tylko kolorem jednej łapkiTequila, misie sa prawie takie same[emoji12]
Naprawde sporo czasu Ci to zajelo[emoji12]
Ile placilas? Do kiedy jest promocja?
Wybralas najladniejszego[emoji106]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba było się zdecydować do końca weekendu i miałabyś 20%, tylko na ich stronce bezpośrednio wrzucałam Wam linka. Może poczekaj i coś będzie znów?No prawie, różnią się tylko kolorem jednej łapki
W Smyku są za 199zł
Nie kupiłam jeszcze bo się zastanawiam czy przypadkiem nie będzie jakiejś promocji na zabawki, ja mam rabat 10 % ale jak kupię a okaże się że będzie np 30 % rabatu na zabawki to chyba mnie coś trafi
Oki, to pewnie się skuszę. Dziś kupiłam jakieś w TK, ale jedne super, takie troszkę grubsze, a drugie cieniutkie - będą na latoJeżeli chodzi o kolory, wzory i cenę to jestem bardzo zadowolona
Są naprawdę ładnie wykonane, dużo lepsze niż zwykła tetra ale jeżeli chodzi o miękkość i chlonność to dopiero po praniu się okaże bo one podobno z każdym praniem lepsze są
Ja placiłam 22 zł za 3 sztuki
No wiem, patrzyłam na linka którego wysłałaś i...zapomniałamTrzeba było się zdecydować do końca weekendu i miałabyś 20%, tylko na ich stronce bezpośrednio wrzucałam Wam linka. Może poczekaj i coś będzie znów?