reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja w końcu zdecydowałam którego misia kupuję zajęło mi to sporo więcej czasu niż wybór np wózka :p
Będzie cytrynowy :-D
1473786274318.jpg
1473786277630.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473786274318.jpg
    1473786274318.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 229
  • 1473786277630.jpg
    1473786277630.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 232
reklama
Mój typ [emoji173]️
TeQuila jak oceniasz jakość tych pieluszek muślinowych, które kupiłaś? I ile płaciłaś? Bo znalazłam je na allegro i nie wiem czy kupować [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli chodzi o kolory, wzory i cenę to jestem bardzo zadowolona
Są naprawdę ładnie wykonane, dużo lepsze niż zwykła tetra ale jeżeli chodzi o miękkość i chlonność to dopiero po praniu się okaże bo one podobno z każdym praniem lepsze są
Ja placiłam 22 zł za 3 sztuki

Tequila, misie sa prawie takie same[emoji12]
Naprawde sporo czasu Ci to zajelo[emoji12]

Ile placilas? Do kiedy jest promocja?

Wybralas najladniejszego[emoji106]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No prawie, różnią się tylko kolorem jednej łapki :p
W Smyku są za 199zł
Nie kupiłam jeszcze bo się zastanawiam czy przypadkiem nie będzie jakiejś promocji na zabawki, ja mam rabat 10 % ale jak kupię a okaże się że będzie np 30 % rabatu na zabawki to chyba mnie coś trafi :p

No prawie, różnią się tylko kolorem jednej łapki :p
W Smyku są za 199zł
Nie kupiłam jeszcze bo się zastanawiam czy przypadkiem nie będzie jakiejś promocji na zabawki, ja mam rabat 10 % ale jak kupię a okaże się że będzie np 30 % rabatu na zabawki to chyba mnie coś trafi :p

Trzeba było się zdecydować do końca weekendu i miałabyś 20%, tylko na ich stronce bezpośrednio :( wrzucałam Wam linka. Może poczekaj i coś będzie znów?

Jeżeli chodzi o kolory, wzory i cenę to jestem bardzo zadowolona
Są naprawdę ładnie wykonane, dużo lepsze niż zwykła tetra ale jeżeli chodzi o miękkość i chlonność to dopiero po praniu się okaże bo one podobno z każdym praniem lepsze są
Ja placiłam 22 zł za 3 sztuki

Oki, to pewnie się skuszę. Dziś kupiłam jakieś w TK, ale jedne super, takie troszkę grubsze, a drugie cieniutkie - będą na lato ;)

reklama
Do góry