reklama
ewelin86
Fanka BB :)
To już się boje ile mój waży bo coś czuje ze tez do porodu będzie dużyJuż po ☺ wszystko elegancko a synuś wazy 2024 kg ☺ dr sie smial ze do porodu będzie duży chłopak.
ewelin86
To szybko masz prenatalne.A ja już po wizycie Wszystko dobrze Nasza "kropeczka" ma już 5 cm. W czwartek prenatalne więc znów stresik.
Super ze Kropka rosnie
Jak dzwoniłam się umówić to tak mi pani wyliczyła. Też myślałam, że będzie trochę później. W czwartek będzie 12t+2.To szybko masz prenatalne.
Super ze Kropka rosnie
ewelin86
No to dobrze. Bo ja tez jak dzwoniłam to też wyliczali kiedy zrobicJak dzwoniłam się umówić to tak mi pani wyliczyła. Też myślałam, że będzie trochę później. W czwartek będzie 12t+2.
Flandi
Już po [emoji5] wszystko elegancko a synuś wazy 2024 kg [emoji5] dr sie smial ze do porodu będzie duży chłopak.
Super wieści niech Synuś rośnie dalej [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Hej a ja z innej beczki powiedzcie mi w którym tygodniu wiedzialyscie jaka będzie płeć bo rozglądam się już za różnymi rzeczami bo mam mniej czasu na przygotowania i kupowanie o 10 tygodni i sama nie wiem co kupować i trochę mnie to zaczęło przerażac
Czemu zakładasz, że będziesz mieć o 10 tygodni mniej czasu? Niech dzieciaki siedzą w brzusiu jak najdłużej [emoji6] Spokojnie, naprawdę masz jeszcze dużo przed sobą i zdążysz ze wszystkim
Ja na razie znam płeć tylko jednego bobasa i to nie na 100% więc różnie to bywa. Mam nadzieję, że na połówkowych już się wyjaśni na pewno.
Flandi
A ja już po wizycie Wszystko dobrze Nasza "kropeczka" ma już 5 cm. W czwartek prenatalne więc znów stresik.
Cudne wieści spróbuj się nie stresować, choć wiem że to trudne na pewno wszystko jest dobrze [emoji8]
reklama
Flandi
A ja dziś biorę ostatnią tabletkę duphastonu, została mi jeszcze ta nieszczęsna luteina, ciekawe jak długo jeszcze :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze brałaś duphaston? Co lekarz to inaczej ja już od mca tylko na lutinusie zostałam.. I pewnie nieprędko odstawię [emoji6]