reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wróciłam z zakupów, chciałam małemu kupić body z krótkim rękawem ale na zatrzaski po całej długości, we wszystkich możliwych sklepach były tylko 2 szt :-/
Kupiłam sobie szlafrok do szpitala, koszuli oczywiście nie było, muszę jechać do happy mum
Odebrałam zamówiona glukoze, dla zainteresowanych zdjęcie :p
1473254710384.jpg

Padam, co to będzie za miesiąc czy dwa :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473254710384.jpg
    1473254710384.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 494
reklama
Ja dziś wyszłam w trasę, kategorycznie nie mogę wchodzić na olx bo tam jest za duzo okazji :) najpierw poszłam spacerkiem odebrać jeden kombinezon, pozniej pojechalam do pracy zawieźć l4, powiedziałam tam ponad dwie godzinki i poszłam odebrać drugi kombinezon :) do domu wróciłam nieprzytomna, faktycznie nie wiem co będzie za dwa miesiące, a przede mną remont, co mnie przeraża

Załączniki

• WP_20160907_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160907_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    44 KB · Wyświetleń: 98
  • WP_20160907_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160907_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    47,6 KB · Wyświetleń: 98
Ja dziś wyszłam w trasę, kategorycznie nie mogę wchodzić na olx bo tam jest za duzo okazji :) najpierw poszłam spacerkiem odebrać jeden kombinezon, pozniej pojechalam do pracy zawieźć l4, powiedziałam tam ponad dwie godzinki i poszłam odebrać drugi kombinezon :) do domu wróciłam nieprzytomna, faktycznie nie wiem co będzie za dwa miesiące, a przede mną remont, co mnie przeraża
Za dwa miesiące będziemy się już toczyć hihi :p
Jak cię to pocieszy to przede mną też remont i do tego przeprowadzka, już mam dość a jesteśmy dopiero na etapie planowania o_O
A zakupy fajne, jak okazja to grzech nie skorzystać :D ja tak sobie tłumacze każde zakupy :p

Dostałam przesyłkę z bebi klubu, obiecany termofor
Przeczucie jakieś miałam że może być problem z dostarczeniem, bo to na nowe osiedle, ale nie sądziłam że będę o 20 szukać jej na sortowni :p
Śledząc przesyłkę dostała status niedostarczonej i do zwrotu :( więc na pocztę 15 min przed zamknięciem a Pani do mnie że ona jej już nie ma że jest na sortowni
Nie zastanawiając się wsiadłam w auto i na sortownie, tam ubłaganie ochroniarza żeby mnie wpuścił a potem już tylko szukanie paczki :D
Zdziwienie pracowników jak weszłam z wielkim brzuchem po paczkę bezcenne ;)
Ale mam :D dla Alana wszystko :D

Załączniki

• 20160907_212855.png
    20160907_212855.png
    49,1 KB · Wyświetleń: 80
Przeczucie jakieś miałam że może być problem z dostarczeniem, bo to na nowe osiedle, ale nie sądziłam że będę o 20 szukać jej na sortowni[emoji14]Śledząc przesyłkę dostała status niedostarczonej i do zwrotu :( więc na pocztę 15 min przed zamknięciem a Pani do mnie że ona jej już nie ma że jest na sortowni
Nie zastanawiając się wsiadłam w auto i na sortownie, tam ubłaganie ochroniarza żeby mnie wpuścił a potem już tylko szukanie paczki :D
Niezla z Ciebie aparatka, ja bym chyba olala kocyk bo by mi sie nie chcialo jezdzic po nocy i szukac go na sortowni.
Bedziesz miala co Alankowi opowiadac jak dorosnie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Niezla z Ciebie aparatka, ja bym chyba olala kocyk bo by mi sie nie chcialo jezdzic po nocy i szukac go na sortowni.
Bedziesz miala co Alankowi opowiadac jak dorosnie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, noo,ja już tak mam że zawsze musi być po mojemu :p
A w paczce nie było kocyka, tą paczkę już mam, tylko termoforek z pestkami wiśni :D:p

Przeczucie jakieś miałam że może być problem z dostarczeniem, bo to na nowe osiedle, ale nie sądziłam że będę o 20 szukać jej na sortowni :p
Śledząc przesyłkę dostała status niedostarczonej i do zwrotu :( więc na pocztę 15 min przed zamknięciem a Pani do mnie że ona jej już nie ma że jest na sortowni
wariatka :)

reklama
Do góry