Bardzo ładny kolor, a masz też spacerówki do niego, można zamontować foteliki te które już masz?Beżowy narazie u rodziców siedzę bo tutaj chlodniej to można leżeć pod kołderka
reklama
G
Gość
Gość
Tequila, uwazaj co mowisz, nie mow ze chcesz juz urodzic, tylko ze chcesz juz grudzien.Zazdroszczę ja też już bym chciała mieć wszysko
No i mogłabym już urodzić, strasznie mi się dłuży ta ciąża
Ja tak lezalaz z dziewczyna w szpitalu i caly czas powtarzalam ze za rok wracamy, ale pietro wyzej( pietro wyzej byla porodowka i ciezarne)
No i wykrakalam za rok sie spotkalysmy pietro wyzej, ale nie bylysmy w ciazy, tylko przyszlysmy ja na histero ona na laparo.
Teraz uwazam na slowa[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Fanka BB :)
Tak ma spacerowke i adaptery do maxi cosiBardzo ładny kolor, a masz też spacerówki do niego, można zamontować foteliki te które już masz?
Jedynie musze dokupić torby do wozka ale to na allegro jakieś się znajdzie
G
Gość
Gość
W takim razie chce już grudzień i wtedy urodzićTequila, uwazaj co mowisz, nie mow ze chcesz juz urodzic, tylko ze chcesz juz grudzien.
Ja tak lezalaz z dziewczyna w szpitalu i caly czas powtarzalam ze za rok wracamy, ale pietro wyzej( pietro wyzej byla porodowka i ciezarne)
No i wykrakalam za rok sie spotkalysmy pietro wyzej, ale nie bylysmy w ciazy, tylko przyszlysmy ja na histero ona na laparo.
Teraz uwazam na slowa[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super,rzeczywiście w takim razie trafiła ci się okazjaTak ma spacerowke i adaptery do maxi cosi
Jedynie musze dokupić torby do wozka ale to na allegro jakieś się znajdzie
Z niezbędnika przyszłej mamy, dostałam wczoraj w klinice, to taka paczuszka reklamowa z różnymi poradnikami i próbkami produktów, ja miałam pieluszke i płyn do prania lovela
reklama
agatek28
Fanka BB :)
Strawbelko masz racje, ja w pierwszej ciazy tez caly czas mowilam "chce juz urodzic" doslownie non stop. Wtedy mi sie wydawalo, ze jest mi strasznie ciezko. I co, urodzilam az 6 tyg za wczesnie. Dlatego teraz mowie " niech bedzie listopad, dotrwajmy do listopada". To prawda, ale to co mowimy/myslimy podświadomie to sie spelnia.