reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zgodze sie z TeQuila nie dasz rady spac bez dzieciakow, ja juz sie w ogole zastanawiam czy ja bede spala , chyba jednym okiem tam bede celowac na lozeczko heheh przynajmniej pierwsze doby to jest to dla nas nowosc, strach i w ogole :)

reklama
Ja nie wyobrażam sobie nocy bez dziecka w pokoju, taki maluszek budzi się kilka razy w nocy a my jako matki budzimy się przy każdym ruchu maleństwa :)
Jakby dziecko było w innym pokoju a nie obok to ja bym chyba nie spała tylko co 5 min chodziła do niego i patrzyła czy wszysko ok
Ja planuje wstawić łóżeczko do naszej sypialni i tam młody będzie spał w nocy a w ciągu dnia w salonie w koszu Mojżesza żebym go miała na oku, po ok 6 miesiącach kupię nianie elektroniczna i wtedy w ciągu dnia będzie spał już na górze w łóżeczku
Skoro w sypialni nie zmiescisz łyżeczek to może dasz radę łóżko przenieść do pokoju dziewczynek?może tak się uda problem rozwiązać?
Bo bez sensu kupować monitory x4 moim zdaniem.
My już kupiliśmy nianie z kamerą . W nocy mały śpi w naszej sypialni ale od salonu do sypialni mamy kawałek więc jak chcemy wieczorem obejrzeć jakiś film a mlody śpi to wtedy włączamy

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgodze sie z TeQuila nie dasz rady spac bez dzieciakow, ja juz sie w ogole zastanawiam czy ja bede spala , chyba jednym okiem tam bede celowac na lozeczko heheh przynajmniej pierwsze doby to jest to dla nas nowosc, strach i w ogole :)
Dokładnie, ja co chwilę zagladałam do córki czy oddycha :Dchodziłam jak zombie a ona smacznie spała, w nocy budziła się tylko raz a ja milion razy :p

reklama
Do góry