reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Kurde to coś musze wymysslec wrrr...masakraZgodze sie z TeQuila nie dasz rady spac bez dzieciakow, ja juz sie w ogole zastanawiam czy ja bede spala , chyba jednym okiem tam bede celowac na lozeczko heheh przynajmniej pierwsze doby to jest to dla nas nowosc, strach i w ogole
Nikaaa
My już kupiliśmy nianie z kamerą . W nocy mały śpi w naszej sypialni ale od salonu do sypialni mamy kawałek więc jak chcemy wieczorem obejrzeć jakiś film a mlody śpi to wtedy włączamyJa nie wyobrażam sobie nocy bez dziecka w pokoju, taki maluszek budzi się kilka razy w nocy a my jako matki budzimy się przy każdym ruchu maleństwa
Jakby dziecko było w innym pokoju a nie obok to ja bym chyba nie spała tylko co 5 min chodziła do niego i patrzyła czy wszysko ok
Ja planuje wstawić łóżeczko do naszej sypialni i tam młody będzie spał w nocy a w ciągu dnia w salonie w koszu Mojżesza żebym go miała na oku, po ok 6 miesiącach kupię nianie elektroniczna i wtedy w ciągu dnia będzie spał już na górze w łóżeczku
Skoro w sypialni nie zmiescisz łyżeczek to może dasz radę łóżko przenieść do pokoju dziewczynek?może tak się uda problem rozwiązać?
Bo bez sensu kupować monitory x4 moim zdaniem.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakieś składane jednoosobowe łóżko?Nie da rady :/ pokoik dzieci ma 2.5 m na 2 a łóżko 2.10 x 1.90. Mamy malutkie pokoiki baaarfzo
Dokładnie, ja co chwilę zagladałam do córki czy oddycha chodziłam jak zombie a ona smacznie spała, w nocy budziła się tylko raz a ja milion razyZgodze sie z TeQuila nie dasz rady spac bez dzieciakow, ja juz sie w ogole zastanawiam czy ja bede spala , chyba jednym okiem tam bede celowac na lozeczko heheh przynajmniej pierwsze doby to jest to dla nas nowosc, strach i w ogole
pisanka89
Nie wejdzie bo wywaliłam kuz kanapę z tamtąd. Mam skosy wiec pokoik jeszvze mniejszy. Wejdzie 1 komoda i 2 łóżeczka z przejściem 50 cm między lozeczkamiA jakieś składane jednoosobowe łóżko?
Super pomysł, nie pomyślałam o wieczorach tylko we dwojeMy już kupiliśmy nianie z kamerą . W nocy mały śpi w naszej sypialni ale od salonu do sypialni mamy kawałek więc jak chcemy wieczorem obejrzeć jakiś film a mlody śpi to wtedy włączamy
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
A jaką masz?
A jedno łóżeczko w sypialni?niemowlęta są maleńkie więc obie zmieszczą się w jednym łóżeczku na początek i wstawiac je tam tylko na noc?Nie wejdzie bo wywaliłam kuz kanapę z tamtąd. Mam skosy wiec pokoik jeszvze mniejszy. Wejdzie 1 komoda i 2 łóżeczka z przejściem 50 cm między lozeczkami
G
Gość
Gość
Chyba przy monitorze oddechu nie moze byc dwoje dzieci w lozeczku.A jedno łóżeczko w sypialni?niemowlęta są maleńkie więc obie zmieszczą się w jednym łóżeczku na początek i wstawiac je tam tylko na noc?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No nie ale jest to pomysł na brak miejsca i na spanie razemChyba przy monitorze oddechu nie moze byc dwoje dzieci w lozeczku.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom