reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanko,
Moje dzieci urodziły się w 31tc. Walczyłam o każdy dzień w brzuszku dla nich leżąc non stop. wstawalam jedynie do toalety. I walczą o życie. Zapominają oddychać. Są cali pokluci. Alicję mogę przytulać pół godziny dziennie. Adasia w ogóle. Każde twoje wstawanie może powodować skurcze co przekłada się na skracanie szyjki. Uwierz mi-urządzanie pokoju jest mało istotna kwestia.

Nika-Szymek przesliczny !!!!!
Madzionga, az serce boli jak sie czyta takie posty[emoji15] Biedne maluszki.
Bede sie za Was modlic co niedziele na Jasnej Gorze (mieszkam w Czestochowie).

Madzionga, jest cos lepiej z maluszkami? Czy caly czas tak samo?

Adasiu i Alicjo, musicie byc silni, bo rodzice Was chca zabrac do domku:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po....
Niestety szału nie ma. Szyjka ma 2.20 cm i w czwartek ide na pessar :( duzo odpoczynku , nic nie dzwigac i jeszcze troche przetrzymac. Badaniem recznym wydawala sie bardzo dluga jeszcze a usg pokazywalo co innego - lekarz byl zadzwiony. Dostalam tez lutke pod jezyk i jeszcze cos chyba na uspokojenie skurczy juz nie pamietam z tego wszystkiego :(

Martini a czujesz skurcze? A ile miałaś ostatnio?

Dziewczyny co się teraz porobiło :( teraz ja się zastanawiam co z moja szyjka zaczynam się bac :(

Ostatnia edycja:
Martini a czujesz skurcze? A ile miałaś ostatnio?

Dziewczyny co się teraz porobiło :( teraz ja się zastanawiam co z moja szyjka zaczynam się bac :(
Tak czasem czuję nie raz jednego dnia ze 2 nie raz kilka dni spokoju. Także nic co by mnie nie pokoilo. Kilka łez mi poleciało ale muszę się spiąć. A i 7.5 kg na plusie;-) ;)

reklama
Martini o matko, i tak nagle Ci sie szyjka skrocila? A ile mialas w ost badaniu? Dobrze, ze bedziesz miala pessar, zawsze to troche bezpieczniej. Odpoczywaj i sie nie stresuj, bedzie dobrze. Musi!

Ja niby mam szyjke 4 cm (w badaniu u innego lekarza 3 cm) zamknieta, w ksztacie T. Brzuszek mi sie nie spina, nie twardnieje, tez biore lutke pod jezyk i dużo leze. Ponoc lezenie pomaga, bo waga dziecka + wody powoduja skracanie sie szyjki pod wplywem ciezaru, a jak sie lezy to jednak mniejsze obciazenie jest.

Ja jutro mam wizyte, mam nadzieje, ze moja jest taka jak w ost badaniu...

Madzionga trzymajcie sie dzielnie, wiem, ze ciezko, tez przechodzilam przez to, tylko ze moj z 34 tc wiec troche lzej bylo. Ale zdaje sobie sprawe jak sie stresujecie. Masakra. Pomodle sie o Wasze blizniaki :* buziaki

Pisanko a nie mozesz zarezerwowac wozka i niech Twoj M odbierze jak wroci? Albo rodzice? Ja bym na Twoim miejscu lezala plackiem tak jak lekarz zalecil. Wozek jeszcze zdazysz kupic.

Do góry