przedwczoraj miałam ten sam problem, ale nigdzie się nie wybierałam, ale dzisiaj przed wizytą chciałabym to zrobić dokładnie, a juz się nie daPoległam na całej linii :-(
Chciałam ogolić miejsca intymne przed wizytą i... Nie widziałam co gole :-(
Musiałam poprosić męża o pomoc.
Heh, zaczyna się
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Powinien ktoś otworzyć punkt pomocy ciężarnymprzedwczoraj miałam ten sam problem, ale nigdzie się nie wybierałam, ale dzisiaj przed wizytą chciałabym to zrobić dokładnie, a juz się nie da
MartiniM
Fanka BB :)
Ja juz od jakiegos miesiaca tez uzywam lusterka, straszne to bylo jak skapnelam sie ile sie nameczylam , brzuch przerzucalam do gory a i tak slabo widzialamPoległam na całej linii :-(
Chciałam ogolić miejsca intymne przed wizytą i... Nie widziałam co gole :-(
Musiałam poprosić męża o pomoc.
Heh, zaczyna się
A paznokcie u stóp? Ja już ostatni raz się męczyłam, cały brzuch wygniotłam, zmeczyłam się strasznie ale najgorsze jest to że nie ma kto mi pomalować, mąż kategorycznie odmówił a córce się nie poddam, bo bym musiała stopy w zmywaczu męczyć zostaje kosmetyczka :-/
MartiniM
Mi maz zmywa paznokcie ,a ja jakos dawalam rade malowac, ale ostatnio malowalam 2 tyg temu wiec nie wiem czy cos sie nie pozmienialo w gabarytach dobrze ze idzie jesien niedlugo to nie beda musialy byc umalowaneA paznokcie u stóp? Ja już ostatni raz się męczyłam, cały brzuch wygniotłam, zmeczyłam się strasznie ale najgorsze jest to że nie ma kto mi pomalować, mąż kategorycznie odmówił a córce się nie poddam, bo bym musiała stopy w zmywaczu męczyć zostaje kosmetyczka :-/
Flandi
Ja jadłam wszystko normalnie. Dopiero teraz przy karmieniu mam dietę.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z tej listy TeQuili też część rzeczy jem.. Nie kumam czemu np. kiełków nie można?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z tej listy TeQuili też część rzeczy jem.. Nie kumam czemu np. kiełków nie można?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama