reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Strawbelka super ciuszki :) teraz i ja musze jak wrócę do Auchana jechać :) zakochałam się w Twoim zakupie :)
Ewelin jedz koniecznie, moze bedziesz miala gdzies po drodze jak bedziecie wracac z wakacji.
Duzo bylo ladnych, ale rozmiary poprzebierane i byly same duze.
Ceny niziutkie, nawet po 8 zl za sztuke byly bodziaki.
Ja jeszcze pojade do drugiego Auchana, moze cos znajde.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się jak małe dziecko cieszę z tych ciuszków, bo to moje pierwsze zakupy ;) nawet nie wiem jeszcze co będzie, ale kupiłam i dla chłopca i dla dziewczynki więc oby była parka [emoji7]
1472292644-ssnlv4.jpeg
1472292657-rhyn1c.jpeg
1472292676-rv3qn2.jpeg
1472292693-c5sl3w.jpeg
1472292705-zarcif.jpeg
1472292717-o4n3ma.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez widziałam ten bumbleride ale nigdzie w pl nie ma ...tzn w wawie chyba jest ale.dosyć drogi to już lepiej w sumie bugaboo. No i ja też stawiam na pompowane duże koła. A jaki macie samichod ze boisz się ze będzie problem z bagażnikem?

Generalnie wspólnie jeździmy autem mojego Męża, bo jest duże, ale ja mam peugeota 207, no i tam już jest ciasnawo :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przepiekne te ciuszki z lidla. Zakochlam sie ;) ja nie pojechalam, bo rano badanie krwi, potem z mlodym do fryzjera, na sniadanie i sie odechcialo mi juz ruszac :)

Heh...teraz Pisanka bedzie kupowac wieksze rozmiary[emoji12]
Ale dobrze Pisanko ze juz masz wszystkie ubranka, tym bardziej przy dwoch babelkach.
Ja pewnie bede kupowac wszystko na ostatnia chwile[emoji6]

Pisanko, a macie juz imiona dla ksiezniczek?

U nas bedzie chyba Franek albo Antos.
Chyba jednak z przewaga na Antos.
No chyba ze w ostatniej chwili nam sie cos spodoba.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Boje się ze w pon się okaże że mogę tylko leżeć. Mam jakieś zle przeczucie ze mi się skraca szyjka. Dawno nie miałam takiego klucia w srodku. Wiec ciesze się ze ubranka juz mam kupione pp taniosci reszta to allegro wiec się nie boję no i trzeba pojechać do wawy obejrzeć wózki i do ikei po komody.
A dziewczynki chyba będzie Julia i Alicja :)

reklama
Do góry