reklama
G
Gość
Gość
Ewelin jedz koniecznie, moze bedziesz miala gdzies po drodze jak bedziecie wracac z wakacji.Strawbelka super ciuszki teraz i ja musze jak wrócę do Auchana jechać zakochałam się w Twoim zakupie
Duzo bylo ladnych, ale rozmiary poprzebierane i byly same duze.
Ceny niziutkie, nawet po 8 zl za sztuke byly bodziaki.
Ja jeszcze pojade do drugiego Auchana, moze cos znajde.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
Ja się jak małe dziecko cieszę z tych ciuszków, bo to moje pierwsze zakupy nawet nie wiem jeszcze co będzie, ale kupiłam i dla chłopca i dla dziewczynki więc oby była parka [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Sliczne te ciuszki macie z lidla.
Najpiekniejszy jest sweterek w paski z latami.
Najpiekniejszy jest sweterek w paski z latami.
Flandi
Tez widziałam ten bumbleride ale nigdzie w pl nie ma ...tzn w wawie chyba jest ale.dosyć drogi to już lepiej w sumie bugaboo. No i ja też stawiam na pompowane duże koła. A jaki macie samichod ze boisz się ze będzie problem z bagażnikem?
Generalnie wspólnie jeździmy autem mojego Męża, bo jest duże, ale ja mam peugeota 207, no i tam już jest ciasnawo
ewelin86
Natula ja yez się długo wstrzymywalam. Tak naprawdę jakieś 2 tyg temu dopiero kupiłam kombinezon no i teraz dopieto w lidluPiękne ciuszki Ja jeszcze się wstrzymuje z zakupami, ale już się nie mogę doczekać
pisanka89
Boje się ze w pon się okaże że mogę tylko leżeć. Mam jakieś zle przeczucie ze mi się skraca szyjka. Dawno nie miałam takiego klucia w srodku. Wiec ciesze się ze ubranka juz mam kupione pp taniosci reszta to allegro wiec się nie boję no i trzeba pojechać do wawy obejrzeć wózki i do ikei po komody.Heh...teraz Pisanka bedzie kupowac wieksze rozmiary[emoji12]
Ale dobrze Pisanko ze juz masz wszystkie ubranka, tym bardziej przy dwoch babelkach.
Ja pewnie bede kupowac wszystko na ostatnia chwile[emoji6]
Pisanko, a macie juz imiona dla ksiezniczek?
U nas bedzie chyba Franek albo Antos.
Chyba jednak z przewaga na Antos.
No chyba ze w ostatniej chwili nam sie cos spodoba.
A dziewczynki chyba będzie Julia i Alicja
reklama