reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, a jak u Was ze szczepieniami? Szczepicie? Nie szczepicie? Odraczacie do 2 lat? Wybieracie szczepionki na nfz? Czy te platne?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczepie. Ale ogólnie wiecie co się dowiedziałam ? W książeczce zdrowia dziecka mam wpisane że urodziłam w 37 tc .Pani pediatra powiedziała mi wczoraj że wszystkie szczepionki skojarzone mały będzie miał za darmo bo 37 tc to jest traktowany jako wcześniak a wcześniaki mają za darmo wszystkie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam zamiar szczepić. Tak jak Hess pisze, ze będzie dziecko lżej chorobę przechodzić.
Nika nie wiedziałam nawet ze wcześniaki za darmo będą miały. Ja wczoraj w labo od innej dziewczyny w ciąży dowiedziałam się że w tym szpitalu co będę rodzic szczepienia bardzo możliwe ze są za darmo. Musze się dokładnie dowiedzieć

Ja też mam zamiar szczepić. Tak jak Hess pisze, ze będzie dziecko lżej chorobę przechodzić.
Nika nie wiedziałam nawet ze wcześniaki za darmo będą miały. Ja wczoraj w labo od innej dziewczyny w ciąży dowiedziałam się że w tym szpitalu co będę rodzic szczepienia bardzo możliwe ze są za darmo. Musze się dokładnie dowiedzieć
Przeciez z kalendarza szczepien szczepienia sa datmowe.
Chyba ze wybierasz te 6w1 yo wtedy sie placi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej ja mam wczesniaka i tak pneumokoki za darmo na bank (moj dostal) i jeszcze pneumokoki za darmo jesli dziecko urodzilo sie ponizej wagi 2500 g.
A za 6w1 normalnie placilismy.

Do góry