reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja jakwezmę m to może coś kupie jak nie to nie wiem brzucha nie będę nastawiać na wściekłe baby. A jestem pewna że większość będzie pp 60 ...Pisanka jak zwykle cudne ciuszki
No u mnie pewnie się rzuca po tę ciuszki ze nic nie zostanie. Nie chce mi się szarpać z babami które wszystko biorą i nie patrzą na nic
MartiniM
Dziewczyny a ja sie zastanawiam w czym albo pod czym bede klasc Malego spac ? bo tak sobie mysle spiworek, potem ktos mi odradzil ze dziecko na wznak, ze trzeba przeciez przekrecac glowke zeby nie byla plaska, ze latwiej sie zakrztusic itd...pod kolderka czy kocykiem? zakopie mi sie i udusi? masakra....nie wiem co tu nabyc
Flandi
Pisanka widać nadrabiasz dziewczęce stroje )) fajowe jak zawsze!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Ja bd w rozku trzymać. Jak to mój m mówi w tortilliDziewczyny a ja sie zastanawiam w czym albo pod czym bede klasc Malego spac ? bo tak sobie mysle spiworek, potem ktos mi odradzil ze dziecko na wznak, ze trzeba przeciez przekrecac glowke zeby nie byla plaska, ze latwiej sie zakrztusic itd...pod kolderka czy kocykiem? zakopie mi sie i udusi? masakra....nie wiem co tu nabyc
G
Gość
Gość
Martka, ale masz fajne przyjaciolki.Ja wczoraj spotkałam się z przyjaciółkami na soczek i jedna z nich kupiła mi prezenty
Prezenty sliczne[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Dziewczyny, jak cos szczyka w srodku w pipce, ale nie wiem gdzie dokladnie, to moze byc skracajaca sie szyjka?
Tak mnie od wczoraj szczyka cos i to nawet troche boli.
Wizyte mam u gina we wtorek. Jak to szyjka, to nie skroci sie duzo do wtorku?
Tak mnie od wczoraj szczyka cos i to nawet troche boli.
Wizyte mam u gina we wtorek. Jak to szyjka, to nie skroci sie duzo do wtorku?
reklama