reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka jak zwykle cudne ciuszki :)
No u mnie pewnie się rzuca po tę ciuszki ze nic nie zostanie. Nie chce mi się szarpać z babami które wszystko biorą i nie patrzą na nic

reklama
Pisanka jak zwykle cudne ciuszki :)
No u mnie pewnie się rzuca po tę ciuszki ze nic nie zostanie. Nie chce mi się szarpać z babami które wszystko biorą i nie patrzą na nic
Ja jakwezmę m to może coś kupie jak nie to nie wiem brzucha nie będę nastawiać na wściekłe baby. A jestem pewna że większość będzie pp 60 ...

Dziewczyny a ja sie zastanawiam w czym albo pod czym bede klasc Malego spac ? bo tak sobie mysle spiworek, potem ktos mi odradzil ze dziecko na wznak, ze trzeba przeciez przekrecac glowke zeby nie byla plaska, ze latwiej sie zakrztusic itd...pod kolderka czy kocykiem? zakopie mi sie i udusi? masakra....nie wiem co tu nabyc :(

Dziewczyny a ja sie zastanawiam w czym albo pod czym bede klasc Malego spac ? bo tak sobie mysle spiworek, potem ktos mi odradzil ze dziecko na wznak, ze trzeba przeciez przekrecac glowke zeby nie byla plaska, ze latwiej sie zakrztusic itd...pod kolderka czy kocykiem? zakopie mi sie i udusi? masakra....nie wiem co tu nabyc :(
Ja bd w rozku trzymać. Jak to mój m mówi w tortilli

Ja wczoraj spotkałam się z przyjaciółkami na soczek i jedna z nich kupiła mi prezenty :)

Załączniki

• WP_20160818_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160818_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 72
Dziewczyny, jak cos szczyka w srodku w pipce, ale nie wiem gdzie dokladnie, to moze byc skracajaca sie szyjka?
Tak mnie od wczoraj szczyka cos i to nawet troche boli.
Wizyte mam u gina we wtorek. Jak to szyjka, to nie skroci sie duzo do wtorku?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie wczoraj przyjaciółka pyta co bym bardziej wolała body, śpiochy czy pajace :)

Strawbelka nie wiem czy to może być objaw skracającej się szyjki :( Mnie czasmi kłuło, jakby ktoś igłę wbijał

Do góry