agatek28
Fanka BB :)
3 cmA jaka masz długość szyjki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 cmA jaka masz długość szyjki?
Mnie to dopiero dopadlo od jakis 4 dni :/ a juz mam dosc hehheZ tym dretwieniem to chyba każdy ma. Ja też jak śpię za długo na jednym boku to pośladek i udo dretwieje. Niby biore magnez ale nie do końca pomaga.
Test pappa czesto wychodzi zle i kobiety sie martwia. Nie wiem po co go robia lekarze. Do tego jeszcze wiek zaniza wynik.Dziewczyny prosze pomóżcie bo juz drugi dzien z nerwów nie śpię [emoji22] w środę miałam usg prenatalne wszystko wyszło super, pozniej pobrano krew na test podwójny (beta wolna i pappa) w sobotę jakoś z ciekawości weszłam na stronę laboratorium i wyniki juz były. Wizytę u genetyka mam dopiero 25.08 i nie dostałam jeszcze całościowego wyniku tzn. tych wyliczanek. I chciałam sobie sama sprawdzić co te moje wyniki mogą oznaczać i nie znalazłam na necie ani jednej osoby, która miałaby tak niski wynik wolnej bety jak moja wiem, ze to trzeba przeliczyc na te MoM i to one sa ważne, ale norma wolnej bety dla mojego tygodnia to chyba 28 ng/ml, a ja mam 11,8 ng/ml i pappa 1,1 mIU/I oba wyniki sa podobno poniżej normy. Ktoś cos podpowie? Bo do tego 25.08 umrę z nerwów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się na tym nie znam Ja mam w UL/L odane a póżniej, że to odpowiada MoM.Dziewczyny prosze pomóżcie bo juz drugi dzien z nerwów nie śpię [emoji22] w środę miałam usg prenatalne wszystko wyszło super, pozniej pobrano krew na test podwójny (beta wolna i pappa) w sobotę jakoś z ciekawości weszłam na stronę laboratorium i wyniki juz były. Wizytę u genetyka mam dopiero 25.08 i nie dostałam jeszcze całościowego wyniku tzn. tych wyliczanek. I chciałam sobie sama sprawdzić co te moje wyniki mogą oznaczać i nie znalazłam na necie ani jednej osoby, która miałaby tak niski wynik wolnej bety jak moja wiem, ze to trzeba przeliczyc na te MoM i to one sa ważne, ale norma wolnej bety dla mojego tygodnia to chyba 28 ng/ml, a ja mam 11,8 ng/ml i pappa 1,1 mIU/I oba wyniki sa podobno poniżej normy. Ktoś cos podpowie? Bo do tego 25.08 umrę z nerwów
Przeciez ja tez mam tak niski jak Ty.No właśnie nie mam jeszcze tych mom i prawdopodobieństwa- tak byłoby mi łatwiej o jakakolwiek interpretacje na podstawie info z netu.
Najgorsze, ze nie znalazłam ani jednej osoby, która miałaby tak niskie wyniki jak moje z testu podwójnego i nie mam pojęcia co to moze oznaczać [emoji22] a wynik poznam dopiero 25.08 na wizycie u genetyka [emoji22]