reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Już dzisiaj mamy 16 dniNika fajnie, ze masz juz dzidziusia przy sobie tez bym chciala a jeszcze 3 miesiace! Taki mi sie wlaczyl instynkt, tak mi sie chce maluszka przytulac i calowac i dbac o niego
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Agatek, a Ty pierwszego synka tez masz z in vitro, czy z naturalsa?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
agatek28
Z in vitroAgatek, a Ty pierwszego synka tez masz z in vitro, czy z naturalsa?
G
Gość
Gość
Dziewczyny, te foteliki maxi cosi, to mozna zamontowac tylko do bazy, albo pasami?
One sa montowane do iso fix w aucie, ale do iso fixu mozna tylko przodem do kierunku jazdy zamontowac?
Noworodek powinien jezdzic tylem do kierunku jazdy, wiec wychodzi na to ze trzeba kupic ta baze, bo pasami to strasznie trudne i meczace???
One sa montowane do iso fix w aucie, ale do iso fixu mozna tylko przodem do kierunku jazdy zamontowac?
Noworodek powinien jezdzic tylem do kierunku jazdy, wiec wychodzi na to ze trzeba kupic ta baze, bo pasami to strasznie trudne i meczace???
pisanka89
Ja nie kupuje bazy będę pasami zapinala a raczej mąż bo on mowi ze nie potrzeba. W sumie na 9 mc wydać tysiaka to bez sensu chyba ze codziennie jeździsz i wchodzić i wychodzisz z samochodu ale myślę że to do opanowania. Bazę wczepiasz do isofixu w samochodzie i tez jeździ tylem bobas.Dziewczyny, te foteliki maxi cosi, to mozna zamontowac tylko do bazy, albo pasami?
pisanka89
O takie obrazki mam w instrukcji a jak w praktyce nie próbowałam jeszcze troszkę się nie pp kolei dodało kolejność odwrotna
Załączniki
reklama