reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka a jak tam brzuch?
Kochana lepiej dmuchać na zimno. A tak to polezalas w łóżku i dobrze Co to zrobiło :)
A w sumie to nie wiem bo go nie maca tak często nie jest super miękki ale może ja mam taki napięty po prostu ale macica twarda nie jest. Czasem jak się bobas przekręca to wtedy jest. Chyba to bobas bo mam wrażenie ze mi wyjdzie coś w danym miejscu

Hej ☺
mój wczoraj taki spokojny był coś chyba polubił wesela :p i siedział sobie grzecznie z lewej strony :)
Ja raczej nie bd kupowała tych ochraniaczy bi wydaje mi się to strata kasy. No i dawniej tego nie było i dziecko się nie poobijalo. Owszem ładnie to wygląda ale jak same piszecie bezpieczeństwo i szkoda kasy.
Pisanka wczoraj najadlam się jak nigdy :) bo na tym lipcpwym weselu to tylko ciele dania jadłam :p a tu wszystko próbowałam :D

Ja planuje pokój dla synka dopiero w październik/listopad zrobić. Wózek we wrześniu mamy iść oglądać i ewentualnie zamówić jeśli długo by się czekało. Ciuszki bd juz niedługo kupować.

Słonecznej niedzieli :)
Kochana nie dziwie sie ze maluch polubil wesela mama dobrze zje same nowosci i pysznosci i jeszcze zadowolona ze sie nie zmeczyla przy robieniu :)

Czesc Dziewczynki!

Wiecie ze moja apka na telefonie pokazuje mi, ze do porodu zostalo mi 100 dni :) normalnie studniowka :D

A mnie cos brzuszek pobolewa, i boki i cos w srodku kuje :/ wiec sie oszczedzam, leze, w dzien pospalam...

Strawbelko mi popekaly, ale tylko w jednym miejscu

@Czesia co u Was? Jak chlopaki?

Hello kochane kolezanki na po in vitro podtanowilysmy zobaczyc z kim rozmawiamy a zeby nie zmuszac wszystkich do dodawania zdjec postanowilysmy dodac sie do znajomych na fb czy ktoras z was tez jest chetna ?? :)

reklama
Do góry