reklama
pisanka89
Fanka BB :)
A w sumie to nie wiem bo go nie maca tak często nie jest super miękki ale może ja mam taki napięty po prostu ale macica twarda nie jest. Czasem jak się bobas przekręca to wtedy jest. Chyba to bobas bo mam wrażenie ze mi wyjdzie coś w danym miejscuPisanka a jak tam brzuch?
Kochana lepiej dmuchać na zimno. A tak to polezalas w łóżku i dobrze Co to zrobiło
gosia321
Kochana nie dziwie sie ze maluch polubil wesela mama dobrze zje same nowosci i pysznosci i jeszcze zadowolona ze sie nie zmeczyla przy robieniuHej ☺
mój wczoraj taki spokojny był coś chyba polubił wesela i siedział sobie grzecznie z lewej strony
Ja raczej nie bd kupowała tych ochraniaczy bi wydaje mi się to strata kasy. No i dawniej tego nie było i dziecko się nie poobijalo. Owszem ładnie to wygląda ale jak same piszecie bezpieczeństwo i szkoda kasy.
Pisanka wczoraj najadlam się jak nigdy bo na tym lipcpwym weselu to tylko ciele dania jadłam a tu wszystko próbowałam
Ja planuje pokój dla synka dopiero w październik/listopad zrobić. Wózek we wrześniu mamy iść oglądać i ewentualnie zamówić jeśli długo by się czekało. Ciuszki bd juz niedługo kupować.
Słonecznej niedzieli
gosia321
Pisanka widze ze oszczedzasz sie na maksa i tak ma byc niech maz troche polataMoj jedyny spacer dzisiaj to do samochodu. Pojechaliśmy pod tesco ja sobie siedziałam w samochodzie bo spacerować nie mogę i tyle...
agatek28
Czesc Dziewczynki!
Wiecie ze moja apka na telefonie pokazuje mi, ze do porodu zostalo mi 100 dni normalnie studniowka
A mnie cos brzuszek pobolewa, i boki i cos w srodku kuje :/ wiec sie oszczedzam, leze, w dzien pospalam...
Strawbelko mi popekaly, ale tylko w jednym miejscu
@Czesia co u Was? Jak chlopaki?
Wiecie ze moja apka na telefonie pokazuje mi, ze do porodu zostalo mi 100 dni normalnie studniowka
A mnie cos brzuszek pobolewa, i boki i cos w srodku kuje :/ wiec sie oszczedzam, leze, w dzien pospalam...
Strawbelko mi popekaly, ale tylko w jednym miejscu
@Czesia co u Was? Jak chlopaki?
reklama
Nikaaa
Dziewczyny dostałam misia szumisia. Muszę powiedzieć że rewelacja Mały odpłynął aż miło Polecam .
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom