reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kto łatwo się wzrusza niech nie czyta... Ja ryczałam jak dziecko.
1469036979329.jpg
1469036992576.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469036979329.jpg
    1469036979329.jpg
    139,9 KB · Wyświetleń: 252
  • 1469036992576.jpg
    1469036992576.jpg
    176,8 KB · Wyświetleń: 252
reklama
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

21: Nikaaa - wizyta kontrolna przed rozwiązaniem

26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: mavi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Kasia_Basia - połówkowe
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Hej hej, a mnie dopadla jakas chandra :/
Jestem caly czas zmeczona, niewyspana, wszystko mnie boli poczawszy od glowy po brzuch, pachwiny, nogi... Jakis taki strach mnie dopadl przed przedwczesnym porodem...

reklama
Hej hej, a mnie dopadla jakas chandra :/
Jestem caly czas zmeczona, niewyspana, wszystko mnie boli poczawszy od glowy po brzuch, pachwiny, nogi... Jakis taki strach mnie dopadl przed przedwczesnym porodem...
Agatek a Ty caly czas w szpitalu?
Chyba nic nie pomylilam...to Ty mialas ta krotka szyjke tak? bo powoli mi sie juz mylicie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry