Wlasnie do pracy zamówilam żurek z kiełbaską i pierogi z mięsem kazała jeść podwójne porcje, zeby nadrobić niedobór. Nie myślałam nigdy, ze będę prawie plakac na myśl o jedzeniu mięsa bo normalnie to je kochałam, a teraz nie mogę patrzeć. Najgorsze, ze na wizycie byl ze mną M , wszystko co mówiła słyszał i teraz mnie codziennie przepytuje co jadłam i ile
reklama
I bardzo dobrze [emoji106] samymi żelkami maluchów nie da się żywić ;-)Wlasnie do pracy zamówilam żurek z kiełbaską i pierogi z mięsem kazała jeść podwójne porcje, zeby nadrobić niedobór. Nie myślałam nigdy, ze będę prawie plakac na myśl o jedzeniu mięsa bo normalnie to je kochałam, a teraz nie mogę patrzeć. Najgorsze, ze na wizycie byl ze mną M , wszystko co mówiła słyszał i teraz mnie codziennie przepytuje co jadłam i ile
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Martka, a nabial zamiast miesa?
Np twarog, serki wiejskie itp. Tam tez jest duzo bialka.
Quinoa ma duzo bialka, tylko droga jest.
Straczki, tylko tam gorzej przyswajalne bialko, no i wzdecia.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Np twarog, serki wiejskie itp. Tam tez jest duzo bialka.
Quinoa ma duzo bialka, tylko droga jest.
Straczki, tylko tam gorzej przyswajalne bialko, no i wzdecia.
G
Gość
Gość
Martka, jabym na Twoim miejscu z placzem jadla to mieso. Zeby nie bylo tylko gorzej jak ciaza bedzie bardziej zaawansowana.
Hej. Dziewczyny podejrzewam ze temat już pewnie był przez was poruszany ale mam pytanie kiedy najlepiej zacząć smarować się kremem na rozstępy ? I jaki jest dobry ? Jaki polecacie???
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Dziewczyny polecaly tutaj ostatnio: Mustella, Elancyl, Palmers, Bio Oil, Garnier czerwony.Hej. Dziewczyny podejrzewam ze temat już pewnie był przez was poruszany ale mam pytanie kiedy najlepiej zacząć smarować się kremem na rozstępy ? I jaki jest dobry ? Jaki polecacie???
Jem, z bardzo nieładna minąMartka, jabym na Twoim miejscu z placzem jadla to mieso. Zeby nie bylo tylko gorzej jak ciaza bedzie bardziej zaawansowana.
Tez nie chcę żeby było gorzej.
Jesli chodzi o smarowanie to juz robię to jakiś czas, używam Babydream dla mamy. Bardzo podoba mi się zapach, szybko sie wchłania, swojego czasu polecaly go dziewczyny, ktore juz mają dzieci na Staraczkach. Póki co u mnie się sprawdza
Załączniki
G
Gość
Gość
Ja tez sie nia smaruje od poczatku ciazy.Jem, z bardzo nieładna miną
Tez nie chcę żeby było gorzej.
Jesli chodzi o smarowanie to juz robię to jakiś czas, używam Babydream dla mamy. Bardzo podoba mi się zapach, szybko sie wchłania, swojego czasu polecaly go dziewczyny, ktore juz mają dzieci na Staraczkach. Póki co u mnie się sprawdza
Ale tylko raz dziennie, a Ty martka 3 razy?
Ta jest fajna i fajnie natluszcza skore. Jak uzywalam zwykla oliwke dla dzieci to mi skory nie nawilzala.
Musze jeszcze kupic cos z tego co polecaly mi dziewczyny.
reklama
G
Gość
Gość
Bo tam jest napisane, zeby smarowac 3 razy dziennie.Ja tez raz dziennie
Zebysmy tylko rozstepow nie mialy
Ja kupie jeszcze cos z tych polecanych na dzien, a oliwka bedzie na noc, bo brudzi ubrania