pisanka89
Fanka BB :)
No dobra nie mamy wyjściaJutro wrzuce, zostawilam teczke z wynikami, usg i karta ciazy w aucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra nie mamy wyjściaJutro wrzuce, zostawilam teczke z wynikami, usg i karta ciazy w aucie
Yyy cooo....jaja jakieś? To co lepiej nic niż podszyc?Hej, pytałam lekarzy i ani szew ani krążek nie jest skuteczny przy ciąży bliźniaczej...
Pisanka dla pocieszenia Ci dodam, ze mi po encortonie wasy urosly i pekaesy. Jedno dobre ze sa bardzo jasne i z bliska tylko widac. Do tego wloski na brzuchu urosly.
Na glowie wychodza garsciami
Nie za późno. Mi lekarz powiedział że do 34 tc zakładają szwy bo mi się skrocila w 35Na szycie może być a późno ale pessar? podobno od pomaga ale nie wiem czy też nie za krótka ale.cos mi się obyło że od 6 mm może być koleżanka miała.w.szpitaku obok.zakladane bezboleśnie itd
Serduszkowe jest dopochwowo. Ja dopochwowo miałam do 12 tc bo przez powłoki brzuszne jeszvze nie za dobrze widaćTeż lecę na encortonie, ale na szczęście żadnych skutków ubocznych nie odczuwam.
Dziś ostatni zastrzyk z fraxiparine i zostanie mi sam duphaston i encorton właśnie.
Madzionga trzymam kciuki!
Dziewczyny dajcie spokój z tym psem, brzuch ciążowy nie jest z papieru ryżowego i o ile nie jest to 80kg kaukaz odbijający się od niego z impetem po aport, to nic się nie stanie od takiego przypadkowego odbicia poza ewentualną chwilą dyskomfortu.
Dziewczyny czy usg serduszkowe jest przez brzuch czy pochwę? Zastanawiam się czemu kazała mi umawiać osobno usg i wizytę (zawsze miałam usg podczas wizyty i zastanawiam się czy to zw na sprzęt)
Dlatego tym bardziej jest to dla mnie dziwne. Ogólnie czytałam że z blizniakami profilaktycznie zakłada się koło 20 tc moja siostra miała. Więc nie wiem dlaczego on tam mówi.Nie za późno. Mi lekarz powiedział że do 34 tc zakładają szwy bo mi się skrocila w 35
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom