Warto zainwestować bo te ubrania rosną z brzuszkiem a i po ciąży posłużąKurcze koszulki po 110 zl to nie na moja kieszeń ale ciuszki piękne, to fakt
reklama
GratulujęCześć witam się w ten upalny dzień. U mnie dziś 13 dpt, beta roooooośnie
Ja wyczytałam że głowa może boleć z niedoboru magnezu, może warto zbadać jego poziom i zacząć suplementacjęCzytam o naturalnych sposobach na ból głowy i znajduje tylko picie wody, okłady, leżenie w ciemnym pomieszczeniu, odpoczynek, masaż głowy, ale tez nie można doprowadzać się do głodu. Wyczytałam też, ze moze być objawem wysokiego ciśnienia, mierzysz sobie?
Ja zraziłam się do h&m po ostatnich zakupach, dział dla kobiet w ciąży mieści się na dwóch wieszakach a ciuchy jak dla starych ciotek, uwielbiam ten sklep ale ten dział to pomyłka a cenowo podobnie jak happy mum, sukienka kosztuje ok 140 zł a w happy 190 zł ja osobiście wolę dołożyć, ale ze strony chyba sobie parkę zamówię, cena super i wygląda też dobrze tylko czy ja w nią się zmieszcze jesienią jak teraz kupię :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Cudne sa te ciuszki. Chyba tez sie przejade do tego sklepuMoje łowy
Ja się w nich zakochałam <3 naprawdę są warte swojej ceny, są mega wygodne i cudne.ta sukienka z kapturem ma dwa zamieczki na biuście nie wiem czy na zdjęciu widać odpina się je i karmi a ta z tą biała tasiemka na biuście ma zamek wszyty pod spód do karmienia, ta z falbanką posłuży mi lata bo nie wygląda jak ciążowa a spódniczka ma tak elastyczny pas że nawet duży brzuch wejdzie, ja nie kupuje już nigdzie indziej,przy najbliższej okazji kupuje jeszcze koszule nocna od razu też do karmienia, zajebista, a nie jak te wszyskie ciążowe w słoniki i misieCudne sa te ciuszki. Chyba tez sie przejade do tego sklepu
Ja szczerze mówiąc h&m nie lubię wcale dostałam od teściowej kartę podarunkową na 200 zł to koleżanka sie obkupiła, a mi zrobiła przelew a ja wydałam gdzie indziejJa zraziłam się do h&m po ostatnich zakupach, dział dla kobiet w ciąży mieści się na dwóch wieszakach a ciuchy jak dla starych ciotek, uwielbiam ten sklep ale ten dział to pomyłka a cenowo podobnie jak happy mum, sukienka kosztuje ok 140 zł a w happy 190 zł ja osobiście wolę dołożyć, ale ze strony chyba sobie parkę zamówię, cena super i wygląda też dobrze tylko czy ja w nią się zmieszcze jesienią jak teraz kupię :-/
Ale taka zwykła bluzka się przyda
G
Gość
Gość
A duzo sztuk maja tych samych modeli?Ja się w nich zakochałam <3 naprawdę są warte swojej ceny, są mega wygodne i cudne.ta sukienka z kapturem ma dwa zamieczki na biuście nie wiem czy na zdjęciu widać odpina się je i karmi a ta z tą biała tasiemka na biuście ma zamek wszyty pod spód do karmienia, ta z falbanką posłuży mi lata bo nie wygląda jak ciążowa a spódniczka ma tak elastyczny pas że nawet duży brzuch wejdzie, ja nie kupuje już nigdzie indziej,przy najbliższej okazji kupuje jeszcze koszule nocna od razu też do karmienia, zajebista, a nie jak te wszyskie ciążowe w słoniki i misie
Bo boje sie ze jak pojade w czwartek to juz nic nie bedzie Bo jeszcze pewnie wyprzedaze sa.
reklama
Z wyprzedaży jest tylko jeden wieszak ale na resztę mają spore zaplecze, poza tym napewno na bieżąco zamawiają także myślę że nie ma pośpiechu :-)A duzo sztuk maja tych samych modeli?
Bo boje sie ze jak pojade w czwartek to juz nic nie bedzie Bo jeszcze pewnie wyprzedaze sa.