reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czytam o naturalnych sposobach na ból głowy i znajduje tylko picie wody, okłady, leżenie w ciemnym pomieszczeniu, odpoczynek, masaż głowy, ale tez nie można doprowadzać się do głodu. Wyczytałam też, ze moze być objawem wysokiego ciśnienia, mierzysz sobie?
Ja wyczytałam że głowa może boleć z niedoboru magnezu, może warto zbadać jego poziom i zacząć suplementację

to jest bardziej mój przedział cenowy ;);)
Link do: MAMA Dżersejowy top
właśnie zamówiłam :)
Ja zraziłam się do h&m po ostatnich zakupach, dział dla kobiet w ciąży mieści się na dwóch wieszakach a ciuchy jak dla starych ciotek, uwielbiam ten sklep ale ten dział to pomyłka a cenowo podobnie jak happy mum, sukienka kosztuje ok 140 zł a w happy 190 zł ja osobiście wolę dołożyć, ale ze strony chyba sobie parkę zamówię, cena super i wygląda też dobrze tylko czy ja w nią się zmieszcze jesienią jak teraz kupię :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudne sa te ciuszki. Chyba tez sie przejade do tego sklepu;)
Ja się w nich zakochałam <3 naprawdę są warte swojej ceny, są mega wygodne i cudne.ta sukienka z kapturem ma dwa zamieczki na biuście nie wiem czy na zdjęciu widać odpina się je i karmi a ta z tą biała tasiemka na biuście ma zamek wszyty pod spód do karmienia, ta z falbanką posłuży mi lata bo nie wygląda jak ciążowa a spódniczka ma tak elastyczny pas że nawet duży brzuch wejdzie, ja nie kupuje już nigdzie indziej,przy najbliższej okazji kupuje jeszcze koszule nocna od razu też do karmienia, zajebista, a nie jak te wszyskie ciążowe w słoniki i misie :p

Ja zraziłam się do h&m po ostatnich zakupach, dział dla kobiet w ciąży mieści się na dwóch wieszakach a ciuchy jak dla starych ciotek, uwielbiam ten sklep ale ten dział to pomyłka a cenowo podobnie jak happy mum, sukienka kosztuje ok 140 zł a w happy 190 zł ja osobiście wolę dołożyć, ale ze strony chyba sobie parkę zamówię, cena super i wygląda też dobrze tylko czy ja w nią się zmieszcze jesienią jak teraz kupię :-/

Ja szczerze mówiąc h&m nie lubię wcale :) dostałam od teściowej kartę podarunkową na 200 zł to koleżanka sie obkupiła, a mi zrobiła przelew a ja wydałam gdzie indziej:)
Ale taka zwykła bluzka się przyda :)

Ja się w nich zakochałam <3 naprawdę są warte swojej ceny, są mega wygodne i cudne.ta sukienka z kapturem ma dwa zamieczki na biuście nie wiem czy na zdjęciu widać odpina się je i karmi a ta z tą biała tasiemka na biuście ma zamek wszyty pod spód do karmienia, ta z falbanką posłuży mi lata bo nie wygląda jak ciążowa a spódniczka ma tak elastyczny pas że nawet duży brzuch wejdzie, ja nie kupuje już nigdzie indziej,przy najbliższej okazji kupuje jeszcze koszule nocna od razu też do karmienia, zajebista, a nie jak te wszyskie ciążowe w słoniki i misie :p

A duzo sztuk maja tych samych modeli?
Bo boje sie ze jak pojade w czwartek to juz nic nie bedzie:( Bo jeszcze pewnie wyprzedaze sa.

reklama
Do góry