reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ścinałam i ombre. Za to ja bez makijażu nie moglabym wyjść z domu. Nie dość ze mnie wysypuje cały czas to jeszcze mam czerwone place przy nosie jakbym popiła
Ja też nie wychodzę bez :) wgl jak czesze włosy to strasznie dużo leci mozr dlatego że czesze co drugi dzień jak myje...? Ale e ciazy niby nie wylatuja a ja dwie szczotki oczyszczam...jeszvze dzisiaj mi się włosy "porwały" i wielki kawał z klakiem został...ja chyba niedługo będę lysa...ja myske nad sombre ;)

reklama
anika - bo moim zdaniem ludzie widza to co chca i kiedy chca widziec...
pisanka to bedziemy obie lyse mnie tez te klaki wkurzaja najbardziej na podlodze :D

Ja też nie wychodzę bez :) wgl jak czesze włosy to strasznie dużo leci mozr dlatego że czesze co drugi dzień jak myje...? Ale e ciazy niby nie wylatuja a ja dwie szczotki oczyszczam...jeszvze dzisiaj mi się włosy "porwały" i wielki kawał z klakiem został...ja chyba niedługo będę lysa...ja myske nad sombre ;)
Kochanie to przez tarczyce tez wypadaja wlosy namietnie

reklama
Głowa mi pęka, a tu druga połowa meczu, chciałabym do końca zobaczyć, ale chyba nie dam rady. Zjadłam arbuza, gruszkę i czuję się jak beczka

Do góry