Ja proponuję Ciebie jako głównodowodzącą zesłańcówKinia mozesz
Musisz tylko podac datę kiedy masz wizytę I Cię któras wpiszę No to kto podejmuję sie prowadzenia kalendarza?
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Wy przeżyłyście te 3 pierwsze miesiące? Bo ja to chyba osiwieje z tego czekania na wizytę. jeszcze człowiek wcześniej naczytał sie tyle smutnych dyskusji na innych forach i głowa nabita samymi smutnymi wiadomościami. Od razu mówię, że juz nic nie czytam głupiego na necie i nie szukam jak coś mnie kłuje itp
ewelin86
Jaaaa???? To Pisanka pierwsza tu przeszłaJa proponuję Ciebie jako głównodowodzącą zesłańców
pisanka89
ale pisanka jest nieogarem hehe ;pJaaaa???? To Pisanka pierwsza tu przeszła
WitamyJestem [emoji4][emoji85]
K
kinia83111
Gość
Ewelin nerwy nic nie dadzą. Pamiętaj ze maluch tez się martwi. Wiesz, ja sobie tłumaczyłam że i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie. Jedyne co mogłam to zero seksu. Bo to na początku niezbyt bezpieczne ponoć. Musisz jeszcze troszkę wytrzymać.Dziewczyny jak Wy przeżyłyście te 3 pierwsze miesiące? Bo ja to chyba osiwieje z tego czekania na wizytę. jeszcze człowiek wcześniej naczytał sie tyle smutnych dyskusji na innych forach i głowa nabita samymi smutnymi wiadomościami. Od razu mówię, że juz nic nie czytam głupiego na necie i nie szukam jak coś mnie kłuje itp
A Ew myślisz, że co swój swego zawsze poznaale pisanka jest nieogarem hehe ;p
pisanka89
też się zastanawiam najchętniej bym poszła spać i się obudziła za 6 mc wtedy będzie bezpiecznieDziewczyny jak Wy przeżyłyście te 3 pierwsze miesiące? Bo ja to chyba osiwieje z tego czekania na wizytę. jeszcze człowiek wcześniej naczytał sie tyle smutnych dyskusji na innych forach i głowa nabita samymi smutnymi wiadomościami. Od razu mówię, że juz nic nie czytam głupiego na necie i nie szukam jak coś mnie kłuje itp
reklama
ewelin86
Z seksem wiem, bo pytalam dr. Po ostatniej wizycie mówił, że można ale odradza, bo moge zacząć plamić i po co mam sie denerwować. Po następnej wizycie niby będzie już możnaEwelin nerwy nic nie dadzą. Pamiętaj ze maluch tez się martwi. Wiesz, ja sobie tłumaczyłam że i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie. Jedyne co mogłam to zero seksu. Bo to na początku niezbyt bezpieczne ponoć. Musisz jeszcze troszkę wytrzymać.