reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bziumelka ja też miałam ściągane szwy po 7 dniach

Luize i jak u Ciebie? Mam nadzieję że już w domu?

Anulla to prawda, czas leci. Dziś Ala skonczyła miesiąc :) Torbę pakuj, lepiej szybciej bo nigdy nic nie wiadomo a i głowa będzie spokojniejsza :)

Dla mnie Poznań to ciut daleko :)

Ostatnia edycja:
Smerfeta wszystkiego najlepszego dla Aluni z.okazji miesiaca :) Moj Junior jutro skonczy 2 tygodnie :)

Z odleglosciami zawsze kojarzy mi sie stara reklama Kubusia, zaczynala sie bajeczka: "Niedaleko stad, kolo Rzeszowa ..." A ze ja po marketingu to od razu mnie szlag trafial jak mozna taka gafe popelnic w reklamie tv, ktora jest przeciez mega droga ;)

Czesc dziewczyny miedzy porannymi mdłościami pisze relacje z wizyty;-)

Ogólnie serduszko bije około 160 razy na minute a może nawet więcej. CRL 15,3 mm zastanawiam się czy to nie za mało ja na 8t0dz ale w sumie w 8tyg to CRL od 9 do 16mm wiec chyba 'prawie" w normie?:confused:
Doktorro chce już zacząć odstawiać estrofem mam przez tydzień mieć dawke 2 razy po 1, potem na 1 raz dzennie i w ogóle, no i miedzy czasie wycofywać się z luteiny podjęzykowej. Czy to nie za szybko????:szok:

bunieczek29 super, że się pokazałaś - Ty to już mega zaawansowana w porównaniu do nas ;-)

kate_p7
już gratulowałam na innym wątku, ale jeszcze raz kongratulejszons!!! :) Co do lutki to Ci nie powiem, ale estrogen (ja brałam Progynova - tak się chyba nazywał ten lek) w Białymstoku kazali mi odstawić już 2 tyg temu - tzn. zacząć odstawiać i od tygodnia mniej więcej nie biorę. Natomiast biorę Lutinusa 100mg 3x dziennie i to się na razie nie zmieni.

brzuch mnie nadal boli :baffled: dziś powtórzyłam badanie moczu i czekam na wyniki... czemu nie może być normalnie :-(

reklama
Kate, gratulacje ! Moj liskek w 8tc miał 17,5mm. Nie doszukuj się już tak tych milimetrów :-) A progesteron brałam do ok 14tyg, ale od samego początku tylko dopochwowo.

My mamy o 12 wizytę :)

Do góry