reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bziumelka ja też miałam ściągane szwy po 7 dniach

Luize i jak u Ciebie? Mam nadzieję że już w domu?

Anulla to prawda, czas leci. Dziś Ala skonczyła miesiąc :) Torbę pakuj, lepiej szybciej bo nigdy nic nie wiadomo a i głowa będzie spokojniejsza :)

Dla mnie Poznań to ciut daleko :)

Ostatnia edycja:
Smerfeta wszystkiego najlepszego dla Aluni z.okazji miesiaca :) Moj Junior jutro skonczy 2 tygodnie :)

Z odleglosciami zawsze kojarzy mi sie stara reklama Kubusia, zaczynala sie bajeczka: "Niedaleko stad, kolo Rzeszowa ..." A ze ja po marketingu to od razu mnie szlag trafial jak mozna taka gafe popelnic w reklamie tv, ktora jest przeciez mega droga ;)

Czesc dziewczyny miedzy porannymi mdłościami pisze relacje z wizyty;-)

Ogólnie serduszko bije około 160 razy na minute a może nawet więcej. CRL 15,3 mm zastanawiam się czy to nie za mało ja na 8t0dz ale w sumie w 8tyg to CRL od 9 do 16mm wiec chyba 'prawie" w normie?:confused:
Doktorro chce już zacząć odstawiać estrofem mam przez tydzień mieć dawke 2 razy po 1, potem na 1 raz dzennie i w ogóle, no i miedzy czasie wycofywać się z luteiny podjęzykowej. Czy to nie za szybko????:szok:

bunieczek29 super, że się pokazałaś - Ty to już mega zaawansowana w porównaniu do nas ;-)

kate_p7
już gratulowałam na innym wątku, ale jeszcze raz kongratulejszons!!! :) Co do lutki to Ci nie powiem, ale estrogen (ja brałam Progynova - tak się chyba nazywał ten lek) w Białymstoku kazali mi odstawić już 2 tyg temu - tzn. zacząć odstawiać i od tygodnia mniej więcej nie biorę. Natomiast biorę Lutinusa 100mg 3x dziennie i to się na razie nie zmieni.

brzuch mnie nadal boli :baffled: dziś powtórzyłam badanie moczu i czekam na wyniki... czemu nie może być normalnie :-(

reklama
Kate, gratulacje ! Moj liskek w 8tc miał 17,5mm. Nie doszukuj się już tak tych milimetrów :-) A progesteron brałam do ok 14tyg, ale od samego początku tylko dopochwowo.

My mamy o 12 wizytę :)

Do góry