reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna, super że wyniki dobre pi takich przejściach ;)

Kasik, oby wkońcu odpuściło to paskudztwo.

Oj też nie wiem jak wy z tymi klaczkami radę dajecie ... szacun ;) u mnie ani razu cofki nie było i jestem z tego bardzo szczęśliwa ;)

reklama
Genna, gratuluję wyniku :) Całe szczęście dałaś radę:) A co potem było, to już mały szczegół :-D

oj dziewczyny współczuję kłaczków. Ja jeszcze nie miałam, tylko mdłości przez krótki czas i już miałam dosyć, a co dopiero częste wizyty w wc.

Oktavi, to już nie taka malutka :tak:

Genna ja na sama mysl o glukozie dostaje gesiej skorki.. mam nadzieje ze dam rade.... super ze masz wyniki dobre.. moja kolezanka mowila ze byla na glukozie i robili jej na czczo i po 2h... wiec jak to jest teraz?:tak:

Agawaa kochana na pewno z maleństwem jest wszystko dobrze. :tak:

ewelina.br uuu klaczek. wspolczuje....

Co do tp to ja sie trzymam caly czas wersji z OM..i tak mam suwaczek ustawiony...:-) odpukac nie mialam dawno klaczka, chociaz mdlosci mam raz mocniej a raz praktycznie w ogole...

Olusia bo to był test standardowy - po 75g glukozy w standardzie pobiera się krew 3 razy na czczo , po 1 h i po 2 h natomiast większość ginekologów interesuje tylko glukoza na czczo i po 2 h bo to ma największe znaczenie bo ciąży to jest najważniejsze jednak do pełnej diagnozy cukrzycy powinno się zrobić także po 1h .

reklama
Do góry